Emma Barremyr

Tips på sommarläsning/ lyssning hos Nextory

Hej vänner ♥

I samarbete med Nextory tänkte jag inför semestern ge er lite tips på bra böcker som jag den senaste tiden lyssnat på och gillat.

För er som inte känner till Nextory, så är den en prenumerationstjänst där ni har tusentals boktitlar att lyssna på eller läsa i mobilen/ surflattan. Alla böcker man kan tänka sig samlade i en app – en sån himla bra grej alltså och perfekt nu i semestertider!

Sedan jag upptäckte Nextory i våras plöjer jag böcker (mest i ljudboksform) som aldrig förr! Jag lyssnar alltid när jag fixar mig på morgonen, innan jag ska sovaåker bil, när jag är ute och gårlagar matstädartränar eller vilar. Det är avkopplande och jag gillar känslan av att hela tiden ha en bok på g som jag längtar efter att få lyssna på!

Eftersom mitt samarbete med Nextory håller i sig sommaren ut har jag fortfarande möjlighet att ge er en hel månad gratis lyssning + läsning med koden ”PTBYEMMA”. Ni som fortfarande inte har testat – missa inte det grymma erbjudandet att kunna njuta av gratis böcker i sommar!

Klicka här för att registrera er och ange kampanjkoden högst upp!

IMG_5541

I helgen sträcklyssnade jag på Sofie SarenbrantsVecka 36”. Jag kunde inte sluta lyssna! En otroligt spännande deckare om höggravida Agnes som försvinner spårlöst sista kvällen på semestern, som hon och hennes man befinner sig på tillsammans med sina vänner. En kamp mot tiden börjar och allt tar sedan en helt oväntad vändning när en död kvinna hittas uppspolad på en strand…. Ja ni hör ju så spännande!

Uppföljaren på Vecka 36 heter ”Istället för dig” och är minst sagt lika fängslande som den tidigare boken. Jag började lyssna i söndags kväll och är nu inne på mina sista kapitel. Avslöjar inte för mycket för er som vill läsa den första boken!

Två riktigt bra boktips om ni vill ha lite spänning i sommar alltså!

IMG_5547

Andra boktips inför sommaren är:

>> Omgiven av idioter. Herregud vilken BRA bok för att förstå sig på vissa människor. Boken beskriver konkret och underhållande en av världens mest spridda metoder för att sortera olikheterna inom mänsklig kommunikation. Via den vetenskapliga bakgrunden, genom vardagens möten, ger den ett konkret hjälpmedel att förstå de viktigaste skillnaderna mellan olika kommunikations­stilar. Den visar på en av de vanligaste orsakerna till konflikter i vardagen – dålig kommunikation. Och den ger dig som läsare svaret på frågan: vad gör jag åt det? Boken lärde mig mycket om både mig själv och andra!

>> Lär dig leva. En helt fantastik bok som jag läst flera gånger om, och lärt mig så otroligt mycket av! Den ger så mycket värdefulla tankar om hur vi behandlar oss själva, tips på hur vi hanterar stress och hur vi kan bli lugnare och mer närvarande inombords ♥

>> Rävungen. En bok som fängslade mig totalt! Det är en gripande berättelse om sexåriga Sheila, en begåvad men emotionellt störd flicka. Författaren är Torey Hayden, en barnpsykolog som har arbetat med specialundervisning för barn med psykiska störningar. Sina erfarenheter har hon skildrat i en rad medryckande och gripande böcker, och Rävungen är en av dem. Rekommenderas starkt!

>> Avdelning 73. Ännu en spännande och kuslig deckare av Sofie Sarenbrant. Omöjlig att sluta läsa/ lyssna på när man väl har börjat. Fängslande med andra ord!

>> Grey: Femtio nyanser av honom enligt Christian. Vi har väl alla läst den fantastiska kärleksberättelsen om Christian och Anastacia? I den här boken får vi återuppleva Femtio nyanser av honom genom Christians egna ord och tankar.

>> Konsten att höra hjärtslag. En så vacker och fängslande kärlekssaga! En perfekt bok för dig som gillar en lättläst, förtrollande och känslosam historia!

IMG_5550

Är du sugen på att testa Nextory så har jag möjligheten att ge dig en hel månad gratis läslyssning!

Det är ingen bindningstid på abonnemanget, du kan alltså säga upp det när du vill. Efter gratismånaden väljer du själv om du vill fortsätta att ha tillgång till all läslyssning i mobilen och plattan eller om du vill säga upp! Helt upp till dig alltså!

Något som dock är bra att veta är att du kommer behöva ta fram ditt konotkort och ange kortnumret vid registrering, en krona dras, som sedan direkt betalas tillbaka. Eftersom det är en prenumerationstjänst behöver Nextory möjligheten att kunna dra pengar om abonnemanget inte sägs upp efter en månad. Men om du säger upp inom en månad kommer inga pengar att dras och därför får du lyssna gratis en hel månad!

Klicka in dig här och ange koden PTBYEMMA och få en gratis månads läslyssning!

 

Här tipsar jag om mer grymma böcker som jag läst/ lyssnat på!

>> Boktips 1

>> Boktips 2

 

Önskar er alla skön sommarläsning/ lyssning ♥

 I samarbete med Nextory.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Hej Emma!
    Tack för att du svarade! Jag menar hur många gånger kan man hålla på att gå och ner i vikt innan organen samt kroppen tar skada? Jag undrar också hur viktigt och hur ofta ska man äta kolhydrater och vad för kolhydrater kan man äta om man lider av ibs?

    Kram!

    1. Emma

      Ja jag älskar att lyssna på ljudböcker, gör det typ hela tiden just nu. Har fastnat i deckare och det är ju så spännande att jag int ekan sluta 😀

  2. R

    Om du gillade ”Rävungen” så kan jag tipsa dig om ”Tigerungen” som också handlar om Sheila (är uppföljaren). Även den mycket bra (liksom alla andra böcker som Torey har skrivit).

    Tack för en bra blogg! Du får ha en fortsatt bra sommar 🙂

    1. Emma

      Åh, finns det en fortsättning?! Tack för tipset, den måste jag lyssna på! Hoppas du får en underbar sommar. Kram

  3. Matilda

    Hej Vill först tacka för en bra och inspirerande blogg!
    Jag har en fråga angående vikten som lyder följande, jag är en tjej på 20 år och är ganska kort. Jag har alltid vägt lite mer än vad jag skulle behöva då jag är 153cm lång. Men i julas gick jag ner i vikt och såg normalviktig ut. Tråkigt nog så har jag gått upp igen…
    Jag undrar hur många gånger kan man gå och ner i vikt innan kroppen säger ifrån? Måste tillägga att jag vanligtvis brukar träna 5 gånger i vecka men nu under sommaren har de blivit lite mindre träning. Hur bibehåller man vikten?
    Kram
    En orolig tjej

    1. Emma

      Hej Matilda, vad roligt att du gillar bloggen! Jag förstår dock inte riktigt din fråga när du skriver hur många gånger du kan gå upp och ner i vikt innan kroppen säger ifrån. vad menar du med att den säger ifrån? Gör du en förändring så är det viktigt att du gör den hållbar. Att banta en period och sedan återgå till tidigare korthållning funkar aldrig. Mitt tips är att satsa på en kostförändring som du känner att du kan leva med resten av livet. Då kommer din kropp hitta balans och du kommer förmodligen kunna behålla vikten. Jag hjälper många med detta via min tjänst PT-online, som du kan läsa mer om här –> http://ptbyemma.se/tjanster/pt-online/. Lycka till och ha en fin sommar! Kram

  4. Elin Gustavsson

    Hej Emma!
    Jag tittade in på din blogg idag för första gången. Gillar verkligen den! Så härligt att läsa en blogg med en sund inställning till träning och mat, då jag själv älskar just det. Jag blev väldigt inspirerad och kommer utan tvekan fortsätta läsa din blogg i framtiden!
    Ha det fint!

    1. Emma

      Åh, vad glad jag blir! Din feedback på bloggen är ju alldeles underbar och gör mig rörd <3 Välkommen hit ära du! Kram

stats