Emma Barremyr

10 träningspass att göra hemma

Hej vänner ♥

Eftersom flera av er önskade tips på träningspass att göra hemma i sommar har jag satt ihop ett helt inlägg med tips på olika träningspass. Ta med passen på semestern, till sommarstugorna, badplatsen, parken eller kör hemma i trädgården!

Vissa av passen behöver du lite utrustning till, som t.ex. en boll eller ett gummiband medan andra är med helt egen kroppsvikt. Just gummiband är ett fantastiskt bra redskap att lägga ner i väskan under semestern som jag rekommenderar alla att investera i för att enkelt få till ett träningspass vart en än befinner sig!

Här hittar ni ett bra gummiband och även en bra pilatesboll till försäljning!

DSC_2327

FotoCaroline Dahlén

 

Varsågod, 10 träningspass att testa på i sommar!

Ett TIPS!

Ta med dig sambon, vännerna eller familjen och träna tillsammans! Njut av endorfiner, träningsglädje och din fantastiska kropp!

 

Lycka till ♥

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Tack snälla för inspiration till träningspass. Passade perfekt en dag som denna och jag slog till på pyramidintervallerna. Hemskt jobbiga men känslan efter – oslagbar. Jag länkade till dig och delade även med mig av intervallpasset på min blogg. Hoppas det är okej 🙂 Önskar dig en fin kväll! Stor kram

    1. Emma

      Vad roligt att du hittade inspiration 🙂 Självklart var det okej att du delade, kul! Hoppas du får en fortsatt fin sommar med många härliga träningspass 🙂 Kram

stats