Emma Barremyr

Fantastiska sommarkväll

Hej godingar ♥

Förra torsdagen då vi anlände till mamma och pappa i Torsby dukade vi upp en liten räkfrossa tills kvällsmat! Räkfrossa och grillat ute på terassen i Torsby är liksom standard under sommarkvällarna och det är för mig så otroligt mycket sommarkänslor i dessa stunder!

Vi kokade ett gäng ägg, dukade upp med italienskt bröd, glutenfria havrefrallor, ost och kex, melon och vindruvor, gurka och tomat, dillmajonäs, parmalindade dadlar och choklad till efterrätt.

Kvällen var ljummen, vi spelade musik i högtalaren, satt och plockade med maten och bara njöt av livets goda. En stund av lycka, så enkel och så underbar ♥

IMG_5288IMG_5286IMG_5289IMG_5292IMG_5290IMG_5293IMG_5296IMG_5299IMG_5304IMG_5307IMG_5308IMG_5310IMG_5311IMG_5318

 

Önskar mig många såna här kvällar i sommar ♥

 

>> Här finns receptet på glutenfria havrefrallor!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

   Blir otroligt glad av dina ord Linda, tack sötnos <3 Hoppas du gillar frallorna och att du får en fin semester med mycket njutning 🙂

 1. M

  Hej Emma!

  Du har ju minst sagt mycket erfarenhet av att vandra. Jag och några kompisar planerar att ge oss av på en ungefär tre dagar lång vandring i sommar, och funderar nu på vart vi vill åka. Vi bor i Östergötland, och vill inte behöva transportera oss längre norrut än till trakterna runt sälen. Planen är att bo i tält. Jag har läst om Murstensdalen på din blogg, och tycker att det verkar väldigt fint, men har du tips på andra fina ställen i exempelvis Värmland och Dalarna som skulle kunna passa bra? Gärna något med fjällmiljö.

  Stort tack på förhand!

stats