Emma Barremyr

Jag ska bli mindfulnessinstruktör!!!

Tjohooo!!! Jag ska bli mindfulnessinstruktör ♥

Jag har ÄNTLIGEN fått tummen ur och bokat in mig på en kurs i höst. Det bubblar i hela kroppen av lycka och hjärtat säger att det här är SÅ RÄTT!

Kursen som jag gick under våren har gjort så otroligt stor skillnad för mitt välmående! Jag har lärt mig massor om mig själv, sover bättre, har mindre ångest och oro, är gladare och tryggare i mig själv och mår bättre helt enkelt. Jag tycker det är så häftigt med alla positiva effekter som kommer med den här medvetna närvaron och hungrar efter mer kunskap.

Många mår allt sämre, stressar sig sjuka, prioriterar bort sig själva och glömmer bort nuet. Den psykiska hälsan blir ett allt viktigare fokus i dagens stressade samhälle och vi behöver ett förhållningssätt för att bättre hantera stress, smärta och öka livskvaliteten. Jag är övertygad om att mindfulness kan göra underverk för många ♥

IMG_4957

Det ska bli väldigt spännande att gå den här utbildningen. En central del är nämligen min egen mindfulnessträning då det ingår ett online-baserat program som utförs på hemmaplan inför och mellan utbildningstillfällena.

Jag ser så mycket fram emot att se vad den här utbildningen kan ge mig för utveckling både på ett yrkesmässigt och personligt plan ♥

 

Läs mer om mindfulness:

>> Att vara i tystnad

>> Mindful walking

>> Återhämtning, meditation och mindfulness

>> Ord om kroppsscanningen

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Jag vill börja med att tacka dig för en fantastisk blogg. Jag har pga av utmattningssyndrom blivit mer intresserad av den viktiga återhämtningen och närvaro i nuet med Mindfullnes t. Du skrev att du gått en kurs och nu en utbildning, vart hittar man dessa kurser och utbildningar? Är själv gruppträningsinstruktör och hälsoinspiratör och skulle vilja lära mig själv samt de klienter jag arbetar med. Vänliga hälsningar Jennie

    1. Emma

      Hej Jennie! Så fint att du delar med dig <3 Den mentala återhämtningen och närvaron i nuet blir allt viktigare som du säger och mindfulness har riktigt bra redskap för att hantera stressen i dagens samhälle! Kursen gick jag här i Karlstad på Yogainstitutet och utbildningen ska jag på på mindfulnesscenter i sthlm 🙂 Kram

stats