Att vara ledig tillsammans med Pelle ♥

Vad kan gå fel?

Jag har så svårt att tänka negativt, och att något skulle gå fel finns inte i min värd. Det finns såklart massa saker som kan gå fel och som jag kan oroa mig för, men varför skulle jag det?! Att gå och oroa sig innan något ens har hänt hjälper ju inte. Går något fel löser vi det där och då helt enkelt.

Vem kommer du vara mest med?

Pelle såklart! Jag styr ju min egen tid och har därför tagit ledigt de tre veckor Pelle är ledig för att vi ska få så mycket tid tillsammans som möjligt. Sen kommer jag såklart vara med familj och vänner så mycket jag bara kan också!

IMG_5013 IMG_4982 IMG_4874IMG_1686IMG_8419

Vad kommer du lägga mest pengar på?

Hehe, mat gissar jag, som vanligt!

Vad kommer du köpa inför sommaren?

En ny bikini.

Kommer du använda det?

Det hoppas jag verkligen! Längtar så innerligt efter mycket sol och bad, långa dagar på stranden och att få hänga i solstolen med en bra bok!

Kommer du bli brun?

Om solen skiner kommer jag bli brun, vilket jag blir ganska lätt. Men det här med att bli brun känns inte alls lika viktigt som det gjorde för några år sedan. Jag ligger aldrig i solen och ”pressar” bara för att bli brun. Nu smörjer jag in mig ordentligt och ser timmarna i solen mest som skön avkoppling!

IMG_6523

Vad vill du säga till ditt sommar-jag?

Släpp stress och press. Njut här och nu. Älska din kropp precis som den är. Ta hand om dig och TA DET LUGNT!!!

Vad kommer du äta?

Grillat, glass, tapas, sushi, goda sallader, långa underbara frukostar, jordgubbar, blåbär, hallon, pizza, pannkakor, pajer och annan bra picknickmat!

Vad kommer du dricka?

Smoothies, cappuccino, Loka och massor med vatten!

IMG_0775IMG_8414IMG_8628IMG_1637IMG_3036IMG_5063IMG_9568-701x467

Vad kommer göra den här sommaren extra bra?

Den kommer bli extra bra för att jag är ett år äldre, vilket innebär att jag är ett år klokare och rikare på liv och erfarenheter.

Vad kommer du ha på dig?

Förhoppningsvis blir det en varm sommar och jag kan springa runt i klänning och bara ben – bästa känslan som finns!

Hur kommer du att göra dig illa?

Ingen aning?! Håller tummarna för att jag får hålla mig skadefri. För några år sedan hade jag garanterat gjort mig själv väldigt illa psykiskt genom att trycka ner mig själv med elaka kommentarer, självförakt och hatat min egen kropp. Jag kommer aldrig mer göra mig själv så illa. Idag står jag frisk och stark, kämpar för mig själv och älskar mig och min kropp för det fantastiska team vi är  ♥

Vad oroar du dig för?

Som jag skrev här ovanför så försöker jag att inte oroa mig. Dyker känslor av oro upp brukar jag försöka stanna upp, fundera på varför jag känner oro och om jag kan göra något åt det. Om jag inte kan det och oron inte hjälper så släpper jag den känslan! En viktig sak som mindfulness hjälpt mig med!

Vad kommer bli extra speciellt i år?

Det är vår första sommar i huset, vilket känns helt fantastiskt ♥

Hur kommer du minnas din sommar sen i september?

En sommar med mycket kärlek, glädje och stunder av lycka! Det ska jag göra allt för att ge till mig själv!

IMG_3156IMG_8947IMG_8916IMG_8728IMG_8333IMG_7564IMG_7530

 

Kram / Emma.