emmabarremyr

Emma Barremyr

Bildbomb från BABYSHOWER!

Hej vänner ♥

I söndags överraskade jag och mina systrar vår älskade barndomsvän Ida med en babyshower. Ida är som en fjärde syster till oss då vi är så gott som uppvuxna tillsammans med föräldrar som umgåtts i ur och skur, rest på semestrar tillsammans, firat högtider och ja, gjort det mesta ihop! Och nu ska min alldeles underbara Ida bli mamma inom en snar framtid, och jag blir ju nästan moster, hihi ♥

Men vet ni en sak?

Jag ska faktiskt bli MOSTER på riktigt!

I november beräknas familjen Barremyr ÄNTLIGEN få ett litet tillskott! Det känns så otroligt stort och alldeles overkligt även om jag vetat om det ända sedan vi var i Idre i början på april. Lina och Martin ska alltså bli föräldrar, jag och Julia ska bli mostrar och mamma och pappa ska bli mormor och morfar! Hur häftigt är inte det? Ååååh, vad jag längtar ♥

Åter till söndagens babyshower. Hela tjejgänget möttes upp hemma hos mig för att fira Idas kommande bebis. Tjejgänget där alla nu är mammor eller blivande mammor förutom jag. Gissa om det får mig att börja längta efter bebis? Hihi…. Tur att jag har så många andra bebisar att snosa på tills det blir dags för oss!

Vad hade vi för godsaker på babyshowern då kanske ni undrar? Det var ju kalas liksom!

Hör på det här! Julia hade bakat cakepops, jag hade fixat en nyttig kladdkaka och Lina bakat focaccia. Förutom dessa godsaker dukade vi upp med kex, goda pålägg så som ostar, marmelad och kallskuret, grönsaker, godis, massa choklad och ett stoooort och alldeles underbart fruktfat!

Underbart och så gott ♥

Här kommer en bildbomb från Idas babyshower!

IMG_5444 IMG_5406 IMG_5409 IMG_5411 IMG_5415 IMG_5412 IMG_5417 IMG_5418 IMG_5419 IMG_5421 IMG_5422 IMG_5425 IMG_5426 IMG_5427 IMG_5429 IMG_5431 IMG_5435 IMG_5438 IMG_5439 IMG_5442 IMG_5445 IMG_5452

 

Åååh, vad jag älskar att få ställa till med kalas såhär! Det närmsta året lär det bli en hel del babyshowers då jag både har en syster och flera vänner som väntar barn. Så himla kuuuul ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats