emmabarremyr

Emma Barremyr

Vandringsevent med mig i Murstensdalen

Hej kompisar ♥

I sommar gör jag två roliga samarbeten med Loka Brunn där ni har chansen att hänga på! 

Om två veckor håller jag ett kompisretreat på Loka Brunn! Den 8-9 juli är alltså du och dina vänner varmt välkomna till Loka Brunn för att njuta av livets goda tillsammans med mig. Det kommer bli ett dygn som osar träningsglädje, gemenskap, lyx, avkoppling, god mat och massa välmående!

Hihi, kan ni tänka er ett bättre sätt att starta sommaren på? 

Läs mer om kompisretreatet här!

IMG_4716IMG_4698

Nu till det andra eventet – en vandringsdag i vackra Murstensdalen!

Den 19 – 20 augusti kommer vi ha härliga dagar med fokus på naturkraft och välmående där vi kommer kombinera ett dygn med att vandra, njuta av god mat, avkoppling, lyx och njutning här och nu! Ni är många som efterfrågat ett vandringsevent, och jag är så glad över att nu äntligen få presentera denna dag för er ♥

Såhär är vandringseventet upplagt:

Vi kommer mötas upp vid Loka Brunn under förmiddagen och sedan gemensamt bege oss till naturreservatet Murstensdalen, där vi tillsammans kommer vandra en slinga på 12 km. Det är en ganska lätt vandring i en fin terräng och alldeles magisk natur! Jag och Pelle har varit där och vandrat flera gånger och denna trolska skog är något av det mäktigaste jag upplevt. Vi kommer äta lunch ute i skogen och när vi sedan kommer tillbaka till Loka Brunn väntar en eftermiddag med gofika, avkoppling i spat och sedan en trerätters middag som avslutning på dagen. 

Morgon därefter njuter vi av en underbar frukostbuffé och sedan har ni möjlighet att utnyttja både spa och gym om ni önskar det innan hemfärd!

Ta med er era partners, kompisgänget, familjen, kollegorna eller kom själva precis som ni är. Det blir också ett tillfälle att träffa nya vänner! Oavsett om ni är vana att vandra eller inte så kommer ni kunna delta och få en fin naturupplevelse och därefter njutningsfulla timmar i spat och god mat som ni sent kommer glömma!

Läs mer och boka in er på vandringen i Murstensdalen här!

IMG_5077IMG_4122IMG_5112

Och Murstensdalen alltså! Detta gröna, tysta, vackra, fridfulla och alldeles magiska naturreservat i trolska Bergslagen! Är helt till mig över den här dagen och hoppas att ni ser fram emot den lika mycket som mig.

Jag och Pelle har tidigare gjort vandringar där som vi kombinerat med spadagar på Loka Brunn och då såg det ut såhär:

Här kan ni läsa om första gången vi vandrade i Murstensdalen och här kan ni läsa om när jag kidnappade Pelle på vår 3 årsdag och tog med honom för att vandra i Murstensdalen, en vandring som inte alls blev som jag hade tänkt mig. Hehe.

IMG_8296IMG_8304 IMG_8317

Ni som hängt här ett tag vet vilken favoritplats Loka Brunn är för mig! En oas ute i skogen som sprider ett fantastiskt lugn och massa ny energi. Där serveras världens godaste mat, sköna behandlingar och en magisk natur. Det är en plats som sprider hälsa och välmående på många sätt!

Sjöarna, de gröna skogarna, de vackra gamla husen, vattensalongen, den magiska tystnaden och lugnet som hela platsen har. Det är en plats som gör att man landar i nuet och stannar där ♥

Jag hoppas vi ses och får tillbringa någon av dessa dagar tillsammans!

Har ni frågor är det bara att ni hör av er till emma@ptbyemma.se!

 

I samarbete med Loka Brunn.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Isabelle

  Tycker att du har en otroligt härlig inställning till träning och hälsa. Det känns verkligen som att du hela tiden gör sunda val och tänker på kroppen. En balans som jag själv hoppas att återfå, då jag idag har anorexia. Du inspirerar verkligen! På min blogg http://www.halsogrubblaren.blogg.se reflekterar jag kring den skeva bild som samhället idag har av hälsa. Där kan man också följa min resa mot ett mer balanserat liv igen.

  1. Emma

   Tack för fina ord kära du <3 Kul att höra att mitt budskap går fram! Ska kika in på din blogg också, du verkar som en vettig tjej och det är fint att du vill vara med och sprida hälsa och välmående 🙂 Kram

 2. Sonja

  Hej.

  Hur mycket casch får du för att göra ett reklam inlägg? Förstår att det är olika beroende på grejer.. men ungefär. Skulle vara kul att veta

  1. Emma

   Hej! Det är väldigt olika beroende på hur lång tid allt tar. Jag brukar ta ut ungefär 500:- per timme och då är moms samt egenavgifter + skatter inräknade i priset, så kvar blir kanske runt 200:- per timme. Olika inlägg tar olika tid berodde på hur mycket och vad jag ska fota, om jag måste fota på annan plats än hemmet, hur mycket tid jag måste lägga på fotoredigering, att skriva inlägget, göra research mm! Det varierar väldigt mycket med andra ord 🙂

stats