Emma Barremyr

Jag minns en speciell dag ♥

God morgon sötnosar ♥

Dagen innan midsommar! Vilken speciell dag det var förra året, och jag minns det som igår. Det var den dagen som jag och Pelle blev med hus. Jag minns när vi var på visningen veckan innan och hur jag förälskade mig i det lilla huset, trädgården och det mysiga området ute i skogen. Jag kände i hela kroppen att DÄR ville jag bo. Och så blev det. Husdrömmen gick i uppfyllelse och såhär ett år efteråt bubblar tacksamheten inom mig!

Veckan har gått otroligt fort och det känns väldigt skönt då jag har känt mig rätt sliten efter förra veckans jobb. Nu ser jag fram emot en lugn och ledig långhelg! Idag är jag i gymmet och tränar klienter under förmiddagen och i eftermiddag packar vi äntligen in oss i bilen och åker norröver för att fira midsommar. Helgen kommer tillbringas i sommarstugan som vi åker upp till efter Borejoggen (en av våra midsommartraditioner) imorgon. Vi håller tummarna för fint väder så att vi kan njuta av sol och bad, långa kvällar utomhus, bus och lek, kortspel, femkamp, god mat och familjetid ♥

IMG_7610

För övrigt så längtar jag efter att få sova i tält igen. Att vakna upp i tältet till den här utsikten vid sommarstugan vore inte helt fel, hihi.

 

Vad ska ni göra under midsommarhelgen?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats