Emma Barremyr

Morgonpromenaderna

Hej mina solstrålar ♥

Ni som hängt med här ett tag vet hur överförtjust jag är i mina morgonpromenader. Därför blev jag extra glad när jag blev tillfrågad om jag ville ställa upp i en intervju om just morgonpromenader. Såklart ville jag det!

Artikeln publicerades i lite olika tidningar, men när jag under lördagsfrukosten i helgen satt och bäddade igenom NWT och helt plötsligt fick se mig själv där blev jag lite extra glad. Där var artikeln och intervjun med mig på ett helt uppslag. Jag fick nypa mig själv lite i armen och kände mig stolt. Jag älskar verkligen att få göra det jag gör, är så tacksam för mitt jobb och alltså TJOHOO för morgonpromenaderna!

Hoppas och håller tummarna att många hittar den härliga vanan och att det leder till mer välmående och bättre hälsa ♥

Jag fotade inslaget i tidningen om ni är nyfikna på att läsa!

IMG_5194IMG_5195 IMG_5201 IMG_5203

Fotot på mig i tidningen är taget av Caroline Dahlén.

 

Här kan du läsa mer om min kärlek till promenader!

>> Den bästa starten på dagen!

>> Vacker morgonpromenad runt Klarälven!

>> Underbar kvällspromenad!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Minna

    Älskar mysiga morgonpromenader! Att få frisk luft på morgonen är så skönt! Även om det bara gäller att gå ut och andas in lite luft det första man gör 😀

stats