Emma Barremyr

Läsarfrukostar

God morgon ♥

Hoppas att ni njuter av och unnar er en härlig och god start på eran onsdag!

Nu var det väldigt länge sen jag delade med mig av era helt fantastiska läsarfrukostar som ni skickar till mig! Därför kör vi ett inlägg med ett gäng läsarfrukostar som onsdagsinspiration ♥

Att unna sig en god frukost är för mig den bästa starten på dagen! Jag älskar verkligen frukost och jag älskar era frukostbilder. Jag tycker det är så roligt och inspirerande när ni skickar in era bilder! Tack för att ni delar med er ♥

Här kommer dagens frukostinspiration!

2.2

Gabriella åt krämig blåbärsgröt av havregryn, vatten, blåbär och ägg. Surdegsknäckebröd med mosad avokado och gojibär. Kaffe med havremjölk.

 

DSCN1378

 

Sara åt hirspannkakor med jordgubbar, blåbär, hallon, blåbär- och tranbärssylt och en  vegansk chokladglass gjord på kokosmjölk, agave och kakao (från märket Go Coconuts), tillsammans med gojibär och kakaonibs!

 

638afeb0-83b5-4edc-b861-0d9a68c5a2a1 (1)-2

 

Moa åt bananpannkakor med nutella och kokosflingor till helgfrukosten!

 

frukost

 

Sophie åt en riktig dundergröt gjord på havregryn och chiafrön, toppad med frusna hallon, färska dadlar, chokladkaseinkräm, cashewnötter, rostade kokoschips och jordnötssmör!

 

Vill du också dela din frukost med oss andra här på bloggen?

Kanske har du en härlig och god sommarfrukost att dela med dig av?

Maila din frukostbild med bloggadress/ instagram till emma@ptbyemma.se om. Och självklart går det bra att maila även om du inte har någon blogg/ instagram!

 

Njut av dagen och ta hand om er ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Mums så goda frukostarna ser ut! Önskade att jag själv varierade mig mer, men äter alltid i princip samma frukost med olika smaksättningar tyvärr haha. Så går det när man tycker det är så otroligt gott, längtar varje dag efter just den frukosten varje morgon (frukosten är ju verkligen bästa måltiden på dagen!) men får nog ta och bryta den vanan för att prova lite nytt snart tror jag när folk kommer med så härlig inspiration!

    1. Emma

      Att äta samma sak är inga fel det heller 🙂 Jag kör också på samma nu för tiden, då jag fastnat för något jag tycker är väldigt gott! Men det är härligt med inspiration, det finns ju väldigt mycket gott att variera sig med 🙂

stats