Emma Barremyr

Tankar om mindfulness

Hej vänner ♥

Idag är sista tillfället på mindfulnesskursen som jag gått under våren!

Som jag sagt förut så är jag oändligt tacksam över att jag gav den här kursen till mig själv och att jag faktiskt tagit mig tiden att nästan varje dag göra ”läxan” och därmed öva på mindfulness. Övning ger färdighet och även om det varit långtifrån lätt alla gånger så har det gett mig så otroligt många positiva effekter (här berättar jag mer om dem), som gör att jag bara vill ha mer. Det har tagit tid att hitta rätt inom yogan för mig, men nu äntligen är jag i en utveckling där jag känner att jag vill vara.

Efter allting som jag upplevt känner jag att det här är något jag vill göra mer av. Jag vill djupdyka ännu mer i mindfulness och utbilda mig för att kunna hjälpa andra. Jag ser ett ökat behov av det i mitt yrke som personlig tränare och tycker det är så himla spännande att mindfulness är något som kan få oss att må bättre. Bland annat så har det positiva effekter och hjälper mot sömnproblem, ångest, stress och smärta.

Det är verkligen så sjukt häftigt vad medveten närvaro kan göra! Åh, jag känner i hela mitt hjärta att det här är en väg som det är meningen att jag ska gå ♥

IMG_2456

Nu ska jag kolla mer på utbildningar och se vart det här landar! Jag känner mig så himla pepp!!!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats