Emma Barremyr

Pynta uteplatsen med blommor

Hej vänner ♥

Sommaren står och knackar på dörren och äntligen har värmen anlänt till oss igen. Så himla UNDERBART! I helgen passade vi därför på att pynta uteplatsen med lite blommor!

Och alltså dessa blommor, de gör mig lycklig ända in i själen!!! Växterna livar upp och gör det så himla mycket mysigare och trevligare.

Eftersom vi är nybörjare på det här med trädgård var vi lite osäkra på vad vi ville ha för växter till uteplatsen. Vi strosade runt på Plantagen bra länge i lördags innan vi till slut föll för rosa pelargoner på stam samt vit petunia till blomlådorna. Två favoritblommor som också är lättskötta, vilket blir väldigt bra för oss nybörjare!

Pelargonerna planterade jag i rottingkrukor som jag ställde i ena hörnan på uteplatsen. På väggen fixade Pelle upp två blomlådor (i samma rotting som krukorna) som petunian fick sitta i.

Åh, det blev så himla bra! Och uteplatsen fick äntligen den där mysiga känslan som är så viktig för mig ♥

IMG_4848IMG_4844IMG_4846IMG_4850 IMG_4852 IMG_4862 IMG_4865 IMG_4867 IMG_4855

 

Jag har sagt det förut och jag säger det igen! Att få vara med växter är ren och ram MINDFULNESS. Trädgårdspysslet är som terapi och jag njuter av varje liten sekund. Är så tacksam över vår lilla trädgård ♥

Drömmen framöver är att planera lite fina träd. T.ex. syrenträd, äppelträd eller körsbärsträd. Vi har inte så stort, så vi får inte plats med allt, men ett par träd ska vi ha iallafall!

 

Har ni några favoritväxter till trädgården?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats