Hej vänner ♥
Ny vecka innebär såklart en ny middagsmeny här på bloggen!
Den här veckan åker vi upp till mina föräldrar över helgen och räknar då med att få bli lite bortskämda med mammas goda mat! Jag håller tummarna för grillat och långa kvällar ute på terassen i sommarvärmen (som är på ingång den här veckan).
Fram tills dess fixar jag maten här hemma och jag har i vanlig ordning försökt tänka lite variation. Både för smakens skull, men också för att få variation näringsmässigt! Två veggomiddagar, en fisk och två kötträtter fick ta plats den här veckan. Tillbehören varierar mellan hirs, quinoa, potatis, bröd och pajskal.
Härligt och alldeles underbart!
Veckans matsedel vecka 22:
Måndag: lammfärsbiffar i kokossås med kokt hirs
Tisdag: krämig quinoasallad med halloumi och salta mandlar
Onsdag: strömmingsflundra med mos
Torsdag: tomatsoppa med oregano och tofu (ÄLSKAR verkligen den här soppan) + ekolimpa med ost
Fredag: Torsby
Lördag: Torsby
Söndag: Glutenfri köttfärspaj
Både quinoasalladen och tomatsoppan blev jag så sugen på att testa 🙂
Åh, hoppas du gillar dem om du testar 🙂
Ser som vanligt galet gott ut 🙂
Startade veckan med en god och enkel lunchwok! Resten är ganska oplanerad..
Men tacotisdag blir det och på fredag grillkväll med fina vänner 🙂
Åh, låter som du har en mysig, god och spännande vecka framför dig Linda 🙂