Emma Barremyr

LIVET EFTER DIG – boktips och filmtips!

Hej vänner ♥

Den 17 juni har filmen ”Livet Efter Dig” ÄNTLIGEN biopremiär. Jag har väntat och längtat heeela våren och har sett trailern ungefär femtioelva gånger tror jag. Och tårarna rinner lika mycket varje gång!

Livet efter dig är den bästa boken jag någonsin läst. Den är fantastiskt fin och väldigt rörande. Känslorna jag har kopplade till den här boken är så väldigt starka. Författaren Jojo Moyes har lyckats skriva om ett extremt känslosamt ämne på ett annorlunda, fint och unikt sätt. Kärleken är en stor del i den här boken, men långt ifrån allt. Den handlar väldigt mycket om medmänsklighet, om att ta vara på den tid man har, att njuta av alla vackra stunder med de man älskar och göra det man älskar allra mest i livet.

Gissa om jag blev glad när syrran visade mig trailen tidigt i våras? Filmer brukar ju sällan vara lika bra som böckerna, men den här gången har jag känslan av att filmen kommer vara riktigt grym. Vad tror ni?

 

Här är trailern om ni är nyfikna på att se den!

 

Har ni inte läst Livet efter dig? Då rekommenderar jag den boken varmt!

Vill jag passa på att tala om att den finns hos Nextory – prenumerationstjänsten där ni har tusentals boktitlar att lyssna på eller läsa i mobilen/ surflattan. I och med mitt samarbete med Nextory har jag möjlighet att ge alla mina läsare en gratis månad hos dem, så om ni vill kan ni alltså gå in och läsa Livet efter dig GRATIS just nu. Med koden ”PTBYEMMA” får ni en hel månad med gratis lyssning + läsning i mobilen.

Det är ingen bindningstid på abonnemanget, du kan alltså säga upp det när du vill. Efter gratismånaden väljer ni själva om ni vill fortsätta att ha tillgång till all läslyssning i mobilen och plattan eller om ni vill säga upp!

Något som dock är bra att veta är att ni kommer behöva ta fram era konotkort och ange kortnumret vid registrering, en krona dras, som sedan direkt betalas tillbaka. Eftersom det är en prenumerationstjänst behöver Nextory möjligheten att kunna dra pengar om abonnemanget inte sägs upp efter en månad. Men om ni säger upp inom en månad kommer inga pengar att dras och därför får ni lyssna en hel månad gratis!

Klicka in dig här och ange koden PTBYEMMA och få en gratis månads läslyssning!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats