Emma Barremyr

Morsdag-middag på Alfie

Hej vänner ♥

Hoppas att ni mår bra och har fått en härlig start på måndagen!

Själv har jag vaknat utvilad efter en lugn och skön helg innehållande sovmorgnar, långfrukostar, trädgårdspyssel, kompisfikor, lite shopping, en härlig löptur, grillmiddag, mindfulnessträning, massa mys och morsdag-middag med familjen! Underbara helg ♥

Jag och mina systrar med pojkvänner (alla mammas sex barn som hon brukar säga) hade bokat bord och bjudit med mamma (och pappa såklart) på Restaurang Alfie här i Karlstad för att fira Mors dag igår. Eftersom de ändå var här för att hjälpa syrran att flytta så passade det ju perfekt för dem med en liten lunchpaus i flyttkaoset.

När vi ringde runt tidigare i veckan för att boka bord visade det sig att alla våra favoritrestauranger här i stan var stängda igår, så att få tag på en restaurang var inte det lättaste. Det blev till slut Alfie, en restaurang med mest italiensk mat så som pizza och pasta, men som även bjuder på lite kött och fisk! Trots att vi fick vänta i över en timme på att maten skulle komma in, så var det väldigt god mat som serverades och en mysig stund med familjen

Här är några bilder från gårdagens Morsdag-middag på Alfie!

IMG_4896

Rosa pizzasallad och lite brödbitar som ”förrätt” medan vi väntade på maten!

IMG_4899

Min älskade mamma ♥

IMG_4902

Och min älskade prins ♥

IMG_4904

Lactrase är räddaren i nöden såna här gånger när det vaknas restaurangbesök!

IMG_4905

Jag åt stekt gösfilé med krämig citron, chili och dillsås, sockerärtssallad med räkor och potatis.

 

Vad har ni gjort i helgen?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats