Emma Barremyr

Tips på gott att äta på Mors dag!

God morgon ♥

Imorgon är det Mors dag och kanske vill du fira det genom att bjuda din mamma på en riktigt god middag? En smarrig fika? Eller en ljuvlig frukost?

Jag ÄLSKAR att umgås över mat och hela grejen med att samlas allihopa är det allra bästa. Jag kommer tillsammans med mina systrar bjuda ut min mamma på middag här i Karlstad imorgon, men för dig som är sugen på att fixa något hemma har samlat ihop ett gäng tips på lite gott att äta!

Hoppas att det gillas!

>> Två tips på trerätters

>> Vegetarisk trerätters

>> Smördegsinbakad choklad

>> Tapas

>> Lyxig morsdagfrukost

IMG_6999-980x653 IMG_6995-980x653

 

Och som avslut vill jag bara skicka en tanke och en stor kram till alla er där ute som inte har eran mamma hos er längre. Jag vet att livet är orättvist och att vi inte ska ta något föregivet! Ta hand om er och omge er av människor ni älskar – ge kärlek och ta kärlek så MYCKET ni bara kan ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Assarsson

    Min mamma bor i himlen och jag saknar henne massor! Men hon finns med mig i allt jag gör ändå på något vis 🙂
    Skickat choklad på posten till min pappa och till min sambos mamma, som är som en mamma för mig, som en present på Mors Dag 🙂

    1. Emma

      Jag förstår att du saknar henne, men precis som du säger så finns hon nog alltid hos dig <3 Så fint att du har flera andra underbara människor i ditt liv. Ta hand om varandra <3 Kram

stats