Emma Barremyr

Renew Life Cleanse more

Hej vänner ♥

I samarbete med Inekogruppen skulle jag vilja presentera Renew Life Cleanse More för er!

Renew Life är marknadsledande inom mag- och tarmhälsa och detox. Deras filosofi grundar sig på att mag- och tarmhälsa samt förnuftiga kostval kan ge oss den näring och funktion som vi behöver för att bibehålla optimal mental och fysisk hälsa.

En stor del av hälsan sitter i magen, det kan jag bekräfta som länge haft problem med magen. Det är därför jag väljer att lyfta detta ämne i min blogg. Uttrycket ”mår magen bra, mår människan bra” är så himla sant och jag strävar ständigt efter att ha en mage som mår bra, och det är något jag tror alla med magproblem gör.

IMG_4670

Idag skulle jag vilja prata mer om förstoppning, vilket är ett problem för väldigt många! Faktiskt så har över två miljoner svenskar regelbundna problem med magen. 50% av alla kvinnor och 33% av alla män har någon gång lidit av förstoppning.

Jag tror att mycket av mina och andras magproblem kan vara stressrelaterade och då behöver vi främst jobba med stresshanteringen, men jag tror också att magen kan behöva hjälp på vägen för att kunna läka och fungera normalt.

Ett av mina största IBS-relaterade problem är förstoppning och just förstoppningen ger upphov till så många andra problem. Mer gaser, ont i magen, trötthet, svullnad och illamående är vad jag brukar få lida av de gånger jag blir förstoppad. Ofta försvinner dessa symtom bara jag får igång magen och får gå på toa, men det är ju lättare sagt än gjort vissa gånger.

IMG_4664

För att må bra är det viktigt att tarmens funktion följer ett regelbundet och normalt mönster med minst ett toalettbesök om dagen och det är här Cleanse more kommer in i bilden. Cleanse More innehåller rabarberrot, aloe ferox och magnesium som hjälper till att bidra till en normal och daglig tarmfunktion. Jag har testat kapslarna vid behov med väldigt bra resultat och jag är så tacksam för att de finns till hjälp de gånger jag behöver!

Kapslarna är helt vegetabiliska och dessutom består innehållet till stor del av ekologiska örter och innehåller heller inga tillsatser. Ett bra innehåll är viktigt för mig!

IMG_4666

Cleanse More är ett tips till alla er som lider av förstoppning. Kapslarna kan tas vid behov eller regelbundet beroende på vad som funkar bäst för en själv. Det är också viktigt att tänka på att dricka vatten för att mjuka upp innehållet i tarmen!

Här finns Cleanse more till försäljning!

Inlägget presenteras i samarbete med Inekogruppen.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats