Emma Barremyr

Lyxig grillmiddag en onsdag!

Hej vänner ♥

Igår var jag och Pelle tillsammans med min syster Julia och hennes kille Jakob bjudna på grillkväll hos min andra syster Lina och hennes sambo Martin.

Åh, vad jag älskar dessa middagar ihop med mina systrar och deras killar! Jag är så otroligt glad för vår relation och att vi har tre killar som gillar att hänga med varandra. En sån här mysmiddag där alla är samlade vid ett bord betyder oerhört mycket för mig och jag njuter som fisken i vattnet att bara få vara där med dem.

Igår serverades det dessutom en alldeles ljuvlig grillmiddag! Martin hade stått och grillat i över en timme när vi kom dit och kom sedan in med ett fat fullt av halloumi, grillat nötkött och fläskkött (från hans föräldrars gård – lyx) samt ett gäng majskolvar. Till detta serverades en färskpotatissallad, sås på fetaost och crème fraîche, en grönsallad, bröd och sedan lite småplock i form av vindruvor och ananas till efterrätt!

En riktigt lyxig onsdagsmiddag med så mycket gott!

Häng med så ska ni få se bilder!

IMG_4834 IMG_4821 IMG_4827 IMG_4828 IMG_4822 IMG_4823 IMG_4826 IMG_4831 IMG_4832IMG_4836IMG_4840

Så mycket kärlek till de här fina människorna 

Nästa gång är det våran tur att bjuda in till grillmiddag! Vi väntar bara på lite varmt och fint väder så att vi kan hänga på uteplatsen igen!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Åh älskar grillkvällar med vänner och familj. Det ska bli rejäl värmebölja nästa vecka här i Gbg (kanske i hela Sverige?) och då får man passa på att ta tillvara de fina och varma sommarkvällarna <3

    1. Emma

      Åh, då är vi två! Den här värmeböljan är ju för underbar! Hoppas du njuter och har fina kvällar <3 kram

stats