Emma Barremyr

Kvällspromenad till Stenudden

God morgon vänner ♥

Hur mår ni idag? Jag hoppas ni sovit gott och vaknat upp glada, friska och pigga och att ni njuter av denna underbara torsdag!

Själv börjar jag ÄNTLIGEN känna mig bättre igen efter förkylningen, och igår kväll kände jag mig såpass pigg att jag orkade med en spontan, men väldigt lugn kvällspromenad ner till Stenudden i närheten där vi bor. Vi gick genom skogen ner till vattnet och följde sedan vassen längs Vänern. Vi gick på känsla och hamnade helt plötsligt i ett PARADIS!

När vi kom genom skogen och fick se Vänern stod jag bara och gapade. Vilken magisk plats!

Det var så otroligt fint och hela jag fylldes med någon slags bubblande lycka av att bara få vara där just då. Vi satte oss på klipporna och njöt av livet. Vänern låg så stilla igår och känslan av att bara sitta där med huvudet lutat mot Pelles axel och titta ut mot oändligheten är svår att beskriva. Tystnaden var total bortsett från lite vågskvalp (jag älskar (!) vågskvalp) mot klipporna och ett väldigt behagligt lugn spred ut sig i kroppen på mig.

Naturkraften alltså! Shit vilka krafter! 

När vi kom hem igen kändes det som att jag var hög på något. Jag var så glad, pigg och sprallig (trots att klockan var över nio på kvällen), och det enda jag hade gjort var att röra lite på mig lite, andats frisk luft och njutit av nuet i naturen ♥

IMG_1028 IMG_1029 IMG_1030 IMG_1032 IMG_1047 IMG_1057

Min mysiga joggingdress som jag hade på mig kom i ett pressutskick från Sportamore under veckan! En sommarnyhet från WYTE i jättemjukt och skönt material! Om någon är nyfiken så finns byxorna här och tröjan här.

 

Hoppas ni får en härlig dag i solen ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats