Emma Barremyr

Veckans matsedel vecka 16

Hej vänner ♥

Måndag och jag känner mig grymt pepp på veckan!

Helgen har varit otroligt lugn och fin, och eftersom jag tillbringade hela söndagen i skogen och sedan på spa känner jag mig mer utvilad än vad jag gjort på länge!

Inte ens någon planering la jag energi på igår som jag i vanliga fall brukar göra. Planerat maten har jag istället suttit och gjort nu i eftermiddag och ska strax åka iväg och veckohandla! Det är verkligen rogivande och skönt att sätta en planering för veckan, det är som ett lugn smyger in inom mig. Planeringen sparar oss dessutom mycket tid och även om den kanske inte följs precis så som vi planerat är det ändå skönt att ha den där.

För några veckor sedan drog jag och Pelle igång en omgång av ”Halv åtta hos mig” med några vänner. Såhär såg det ut när vi var hos Kristin och Henrik, och såhär när vi var hos Josefin och Andreas. Den här veckan är det äntligen dags för våran tur och på söndag ser vi fram emot att servera våra vänner en tre-rätters middag här hemma ♥

Yaaaaaaay!

Här är veckans matsedel för vecka 16:

Måndag: Vegetarisk omelett med fetaost och basilika + hembakat bröd

Tisdag: Vildlax med timjan och lingon + mos

OnsdagJordärtskockssoppa med glutenfri foccaccia

Torsdag: Rotfruktsrårakor med keso

FredagHavreotto med kyckling

Lördag: Burgare med saganaki 

Söndag: Halv åtta hos oss. Trerättersmenyn delar jag med mig av nästa vecka!

 

IMG_9800IMG_1381IMG_4250IMG_6241

 

Mums!!!

Veckan börjar med en veggomiddag!

Vad startar eran middagsvecka med? 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. LB

    Hej! Jag är en ganska aktiv kvinna som har undervikt pga en tarmsjukdom och kämpar ständigt med vikten. (Har dietistkontakt). Jag efterlyser bra mellanmål att ha med sig på jobb eller när man är på vift och när jag söker på nätet tycks det mesta innehålla nötter och frön. Jag är dessutom allergisk mot bla nötter, frön och mandel. Önskar några bra mellanmålstips att ha med sig! Tack på förhand!

  2. Sara M

    Mums, vilken vecka! Något gott att se fram emot varje dag 🙂
    Själv startar jag veckan med en mumsig chili con carne!

    1. Emma

      Ja verkligen! Mat är en så stor del av livet och så mycket njutning <3 Gott med chili con carne 😀 Njut av veckan fina du!

  3. Frida

    Ser som vanligt supersmarrigt ut!
    Minns du förra veckan då jag skrev att jag skulle testa din kycklingpaj med saffran i en kommentar? Jag gjorde iallafall det igår och den var så himla god!! Delade med mig av den på min blogg, självklart fick du cred :* Kram!

stats