Emma Barremyr

Söndag på Loka Brunn

Hej vänner ♥

Hoppas att ni haft en härlig helg och fått en fin start på måndagen!

Jag har haft mamma här på övernattning, så jag har för ovanlighetens skull haft frukostsällskap här hemma i soffan på en måndag. Eftersom vi tillbringade dagen på Loka Brunn igår, vilket var en överraskningspresent som mamma fick när hon fyllde 50 år, och det ingick vin till middagen fick hon så snällt sova över här innan hon fortsatte hem till Torsby idag. Lite extra mys sådär, det gillar jag!

Dagen på Loka Brunn var himla mysig! Jag älskar verkligen det stället, och att få tillbringa tiden där med de allra bästa tjejerna jag vet var oslagbart! Vi tränade, satt i bastnu, babblade, låg i bubbelpoolen, simmade, babblade ännu mer, njöt av nuet, fikade, pratade drömmar och framtid, njöt i utomhuspoolen, duschade och åt sedan en lång och alldeles underbar 4-rätters-middag ♥

Här kommer Loka Brunn-vistelsen i bilder!

IMG_4113

Jag och mamma körde ett grymt jobbigt cirkelpass för ben och mage! Det var jag som satte ihop passet, men Lina fick agera PT eftersom hon inte kände sig helt kry för träning! Cirkelträning är verkligen grymt och något jag ska satsa mer på i fortsättningen känner jag eftersom det både är roligt, jobbigt och tidseffektivt.

IMG_4115

Julia körde sitt eget race med löpning och styrketräning och hejade sedan på mig och mamma tillsammans med Lina på slutet! Wiiiiiieeee, jag älskar att få starta spavistelsen med träning. Det var så skönt att sedan sjunka ner i bubbelpoolen 😀

IMG_4122

Aaaaaah, den här platsen och det här lugnet ♥

IMG_4128

Här är ena sidan fylld med iskallt vatten och andra sidan fylld med varmt vatten. Att gå runt här är en av mina favoriter i spat! Det sätter igång blodcirkulationen i benen på ett skönt sätt, samtidigt som fötterna får en skön massage av stenarna på botten!

IMG_4133

Att inte göra någonting är ibland den allra bästa medicinen” ♥

IMG_4138

Kvällens meny!

IMG_4139

Lina, min äldsta lillasyster och mamma ♥

IMG_4140

Julia, min yngsta lillasyster och jag ♥

IMG_4142

Smör och rostade solroskärnor med flingsalt – serveras alltid till brödet på Loka. Sååå gott!

IMG_4145

 Brödet som serverades – varm hembakt filmjölkslimpa och knäckebröd. Jag tog ett par piller glutenzym för att kunna njuta av dessa fantastiska brödbitar ♥

IMG_4149

Drack en underbar och lyxig äppelmust till middagen!

IMG_4151

 Vi blev överraskade med en bonusrätt som kom in innan förrätten och bestod av broccoli, vispat smör, hasselnötter och parmesan! Oväntat gott och en härlig aptitretare 🙂

IMG_4152

Därefter kom förrätten in – tartar på fjällko med, ölvinegrette och bakad lök. Jag hade bett om lökfri kost och fick därför en justerad meny! Himla gott var det iallafall.

IMG_4157

Till varmrätt fick vi välja om vi ville ha fisk eller lamm, jag valde fisken som var en skinnstekt skreitorsk som serverades med svartrötter, havskräftsås och krossad mandelpotatis!

ALLTSÅ!!!!!!! Det har var det godaste på hela kvällen. Skulle kunna åka tillbaka bara för att äta den här rätten igen. Mums!!!

IMG_4162

Efterrätten var himla god den också – rabarber, mandelkaka, fläder och vaniljglass! Så mycket gott ♥

 

Loka Brunn är verkligen en favoritplats! En oas ute i skogen som sprider lugn och energi. Där serveras världens godaste mat, sköna behandlingar och en magisk natur. En plats som sprider hälsa och välmående på många sätt!

Här är fler inlägg från denna underbara plats!

>> Nyår på Loka Brunn

>> Sommar på Loka Brunn

>> Drömfrukosten på Loka Brunn

>> En underbar helg med vandring och spa på Loka Brunn

 

Har ni varit på Loka Brunn? 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Vad underbart gott allting ser ut! På tal om mat, kan du rekommendera någon bra restaurang i Karlstad? Jag är på väg dit i slutet av veckan och kommer att äta både lunch och middag i Karlstad. Jag gillar tapas, fisk och skaldjur och så undviker jag socker och vitt mjöl, kanske du vet vart det lönar sig att gå då?

    Om du har andra Karlstadstips tar jag gärna emot dem också! 🙂

    1. Emma

      Ja Lokas mat är fantastisk! Kul med Karlstad, om vädret är fint rekommenderar jag dig att köpa en sallad på Café Klaras och ta med ut i solen. Fråga efter glutenfitt bröd också, det man får med där är hembakat och så gott! Annars är Zest ett bra lunchalternativ. Rawfood, fräscha sallader, smoothies mm. Grymma middagsrestauranger är Blå, Via Appia, Happy Kitchen (stans bästa sushi) och Casanova! Nu undviker du ju socker, men om du skulle känna för det har Carli underbart god glass och choklad 🙂 Karlstad är otroligt fint och att gå promenader längs älven fina dagar är magiskt, det rekommenderar jag dig att göra! 🙂 Hoppas du får en fin helg! Kram

stats