emmabarremyr

Emma Barremyr

Tisdagspepp och frukostnyheter

God morgon godingar ♥

Tisdag är här och framför oss har vi en dag full med möjligheter. Fundera på hur startar du DIN dag för att få till den bästa möjliga starten? 

Jag startar min med att le mot min spegelbild och talar om för mig själv att det här kommer bli en fantastisk tisdag! Jag peppar mig själv med ord som bra, stark och värdefull, och därefter serverar jag en favoritfrukost som lagas till med omsorg. Den är för mig – för att jag är värd att äta sånt som är bra för min kropp och som ger mig energi för dagen!

Dagens frukost var en ljuvlig sådan innehållande två goda nyheter! Ekologiskt fröknäcke från Ewa Lie och Paulúns chiafrö och bovete superflingor.

Väldigt goda nyheter som båda två får tummen upp! Jag hittade dem på Ica maxi här i Karlstad när jag handlade i söndags och blir lika glad varje gång när nya hälsosamma produkter dyker upp! Någon som testat dessa två?

IMG_3967 IMG_3960

Det goda fröknäcket åts med kaviar och ett stekt ägg!

IMG_3957

Morgonkoppen ♥ Den godaste (och oftast enda för min del) kaffekoppen på hela dagen! Jag fullkomligt älskar det ekologiska presskaffet från Arvid Nordqvist som jag skrivit om i ett tidigare inlägg (där jag också berättar om varför vi bör välja ekologiskt kaffe)!

IMG_3952

Jordgubbssmoothien mixade jag ihop på en näve frysta jordgubbar, en banan, turkisk yoghurt och en nypa vaniljpulver. Förutom flingorna toppade jag den med kokos, russin, pumpakärnor, solrosfrön och hampafrön.

 

Nu ska jag åka på yoga, därefter en timme i terapistolen innan jag tillbringar resten av eftermiddagen i gymmetmed PT-kunder! En riktig lyxtisdag för min del ju. Jag är så glad att jag gett mig in i både terapivärlden och yogan, för det gör mig så gott ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats