Emma Barremyr

Helgen i bilder

God morgon vänner ♥

Hoppas att ni haft en underbar och skön helg i solen! 

Det har jag och som vi njöt de sista dagarna på fjället. Minusgrader på nätterna gjorde backarna hårda och fina. Solen har värmt på dagarna och skidåkningen har varit fantastisk rent ut sagt! Skidåkningen var bra hela veckan och jag njöt som bara den (även om vädret var tråkigt de första dagarna), och när solen kom blev det såklart dubbel njutning. Jag älskar att susa fram i backarna, sitta i liften eller glida fram i längdspåret med vårsolen i fejset!

Aaaah, så underbart!

Nu är jag på hemmaplan igen och vi har för 20:e året i rad lämnat en fantastisk skidresa i Idre bakom oss. Eftersom inte Pelle kunde följa med i år på grund av jobbet så har jag såklart längtat som en tok efter honom. Så lika underbar som resan var, lika underbart var det att få komma hem!

Kroppen känns sliten efter all skidåkning under veckan, men mentalt känner jag mig väldigt utvilad. Nu väntar vardagen och en vecka med mycket jobb och jag känner mig så pepp!!!

Här är några bilder från de sista dagarna på fjället!

IMG_0680-1

Fredag morgon möttes vi av det här när vi kom ut i backarna! Vit manchester, blå himmel, kylig luft och solsken! Perfekt skidåkarväder!!!

IMG_3943

På fredagskvällen vi var i Världshuset på filébuffé! En underbar buffé med underbara människor ♥

IMG_3948

Mamma ♥

IMG_0685

Lördag morgon var ännu finare än fredagsmorgonen. Det här möttes jag av när jag kom ut på balkongen. Den här magiska stillheten som är på fjället alltså, vilken magi det är ♥

IMG_0689

På lördagseftermiddagen mötte jag upp Alexandra för After Ski ute i solen. Vi drack varm choklad, irish coffie och satt i flera timmar och planerade ett kommande samarbete som ni snart kommer få veta mer om! Vi hoppas sååå att ni kommer gilla det!

IMG_0694-1

Kvällen bjöd sedan på en magisk solnedgång och jag satt ute på balkongen och njöt! Total tystnad, en värmande sol, fjälluft och massa vårkänslor ♥

IMG_0698

På söndag var det dags att packa ihop och städa stugan efter en vecka som försvunnit alldeles för fort! Jag och Tassen passade på att leka in i det sista i snön (som han älskar). Snöbollar och intervaller i backen är grejer det hälsar Tass!

 

Nu har jag suttit hela morgonen här hemma i soffan och njutit! Dags att ta tag i den här dagen och börja arbeta 🙂

Njut och ha en fin måndag vänner ♥

 

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats