Emma Barremyr

Magin i att möta en själsfrände!

Hej vänner ♥

Alexandra är en nyfunnen vän och bloggkollega till mig, och jag är SÅ otroligt glad över att ha fått in henne i mitt liv. Första gången vi träffades så var det som att jag funnit en själsfrände! Det sa bara klick och en liten pusselbit som förut saknats inom mig la sig på plats! Alexandra och jag är så otroligt synkade i livet, lika i våra känslor och förstår varandra fullt ut. Hon är en vän som det känns som om jag haft hela livet, trots att vi känt varandra så kort tid. Vi har även liknande bakgrunder med flera år av ätstörningar och jobbar idag med samma tänk kring hälsa och träning!

Nu bor vi ju tyvärr på olika orter i Sverige och ses alldeles för sällan. Alexandra har också gått offline och lagt bloggen på is sedan en tid tillbaka. Vi har därför inte hörts av på ett tag. Men i tisdags kväll fick jag ett sms från henne där det stod ”Emma, min vän! Kan det vara så att både du och jag befinner oss i Idre just nu?”.

Det visade sig att vi bor grannar här på fjället och igår förmiddag träffade jag på henne och hennes kille ute i backen. Vi slog följe fram till lunch och bokade sedan in en frukostdejt på Pernilla Wiberg hotell idag.

I över tre timmar satt vi och käkade allt det goda från buffén, drack kaffe och pratade bort tiden som försvann alldeles för fort! Det kändes verkligen som att det fanns en mening med att vi hamnat här båda två den här veckan (för vad är oddsen egentligen?). Jag tror faktiskt på att det finns en mening med varför vissa personer kommer in i våra liv vid vissa tidpunkter i livet. Dagens frukostdejt ledde fram till massa spännande idéer och roliga saker vi tänker göra tillsammans framöver! Det mina vänner är magin i att möta en själsfrände ♥

IMG_0670

IMG_0675

Jag är så tacksam just nu! Jag fick en fantastisk start på torsdagen och gav mig sedan ut i soliga backar där mötte upp familjen och tillbringade resten av dagen!

 

Hur har eran torsdag varit? ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Ja verkligen! Precis som du säger så finns det nog en mening med det mesta som händer, det tror jag med 🙂

stats