Emma Barremyr

Onsdagsmorgon på Idre Fjäll

God morgon sötnosar ♥

Hoppas att ni sovit gott och fått en fin start på onsdagen!

Här i fjällstugan har vi startat dagen med en sconesfrukost! Jag gick upp lite extra tidigt för att kunna bjuda mamma och pappa på mina nybakade saffransscones (min personliga sconesfavorit). De nybakade brödbitarna serverades som vanligt med goda ostar och marmelad, lite skivad frukt, äggröra och en kanna nypressat kaffe!

Idag ser vädret lite bättre ut här på fjället! Det är fortfarande väldigt grått och dimmigt ute, men inget regn för tillfället och vi planerar därför att återigen stå redo när liften öppnar 9.00. Jag längtar som en tok efter att få susa ner för de nypistade backarna. Som jag skrev på Instagram igår så älskar jag verkligen slalom! Det är en så bra form av mental avkoppling och mindfulness där allt fokus ligger på nuet och skidåkningen!

Aaaaah, ska verkligen njuta idag – först en god frukost och sen en dag full av skidåkning! En riktig drömonsdag!!!

IMG_3920 IMG_3921 IMG_3925 IMG_3929IMG_3932IMG_3896

 

Njut och ha en fin dag vänner ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats