Emma Barremyr

10 saker jag älskar med våren

Tjoohoo ♥

Våren hörni, den är ÄNTLIGEN här! Sofia publicerade en lista med 10 saker som hon älskar med våren, och den listan snor jag hit.

Här är MINA 10 saker som jag älskar mest med våren!

1. Fågelkvitter. Det är så vackert och jag älskar att både få vakna upp till kvittrandet, sitta ute eller bara gå runt i skogen och lyssna det.

2. Ljuset. Jag har knappt ord för hur mycket ljudets återkomst betyder för mig! Jag vaknar upp igen, får energi och blir glad. Mörker är och har aldrig riktigt varit min grej!

3. Att få plocka fram grillen. Behöver jag säga mer? Grillat alltså!!!

4. Utflykter med picknick i värmande vårsol. Att bara få vara utomhus, röra lite på sig och äta något gott. Får rysningar bara av att tänka på det!

5. Skidåkning i fjällen. Vårvintern i fjällen är den allra bästa formen av vår om du frågar mig, och det är inte för inte som vi alltid har en vecka inbokad i Idre första veckan i april.

6. Att sitta mot solväggen på huset och dricka eftermiddagskaffe. Typ det bästa med att ha hus just nu. Det är ljuvligt att bara kunna gå ut och sätta sig och njuta!

7. Att springa och gå långpromenader i skogen. Eller att röra sig utomhus överhuvud taget. Markerna torkar upp och det blir extra härligt att vara i skogen och träna!

8. Att få se vårlökarna blomma. Första våren i huset och mina vrålar som jag satte ner i höstas har precis börjat kika upp i mina blomlådor. Lyckan i det!

9. GLASS! Det är min svaghet här i livet, och det finns inget som smakar så bra som en glass i vårsolen!

10. Färgerna som målar världen vacker igen! Vinterlandskap är oerhört vackra, men tiden mellan vinter och riktigt vår då allt börjar blomma är ganska trist och grå. Jag fullkomligt älskar när träden börjar knoppa, när blommorna börja blomma och när alla fina färger förgyller naturen igen!

IMG_0294IMG_4675IMG_4324IMG_5035IMG_4734

 

Vad älskar du mest med våren?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats