emmabarremyr

Emma Barremyr

Mindfulness-kurs

Hej vänner ♥

Vet ni? Vet ni? Veeet ni?

Jag ska gå en mindfulness-kurs!!!!!

Jag är så otroligt exalterad och det känns så himla bra! Jag vet att det här är ett steg i helt rätt riktning för mig. Förra veckan gick jag nämligen på en spontan föreläsning om mindfulness på Yogainstitutet, där jag i vanliga fall kör mina yogaklasser. Föreläsningen var så otroligt bra och jag tycker det är så galet spännande med allt som händer i kroppen i samband med meditation, yoga och mindfulnessövningar. Hela mitt hjärta bara skrek att – EMMA, det här MÅSTE du göra!!!

Så jag har nu bokat in mig på kursen och ser så mycket fram emot att starta igång veckan efter jag kommer hem från Idre! 

I åtta veckor kommer vi ses en gång i veckan under 2-3 timmar. Programmet är upplevelsebaserat och innehåller kroppsscanning, mindfulnessmeditation, mindfulnessyoga samt reflektioner i grupp. Vi kommer även få hemuppgifter och det förväntas av oss att vi ska ägna mint 45-60 minuter om dagen till dessa. Nu äntligen har tillfället kommit då jag ska gå all in för det här. Jag känner mig så redo! Dessutom kommer vi under en lördag i maj ha en tyst heldagsretereat. Spännande va?

DSC_2214

Foto: Caroline Dahlén

Jag älskar verkligen att jag äntligen ger det här till mig själv. Det har tagit tid att hitta rätt inom yogan för mig, men nu äntligen är jag i en utveckling där jag känner att jag vill vara och där hjärtat kan öppnas upp och blomstra ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Åh vad roligt! Jag gick en mindfulness kursunder 5 veckor i början på året och det var verkligen så intressant och lärorikt. Att vara mindful berikar verkligen mitt liv och det är så mycket mer än att bara vara närvarande som du kommer att få lära dig! Hoppas det blir kul 😀 Kram!

  1. Emma

   Åh så spännande att höra att det gav dig så mycket! Ser verkligen fram emot den här kursen och uppskattar verkligen att du delar med dig av dina tankar! Kram

 2. Karolina

  Hej Emma!
  Tack för en härlig blogg! har länge tänkt att försöka unna mig en sådan kurs också.. men har svårt att veta vad som är bra och mindre bra. Var hittade du kursen du valt? 🙂 TACK!

  1. Emma

   Hej Karolina! Ja jag tror att en sån kurs kan göra stor skillnad för oss, få oss att må bättre och vara mer i nuet! Jag hittade min kurs på yogainstitutet där jag i vanliga fall yogar 🙂 Hoppas du hittar något som passar dig! Kram

 3. Emelie

  ÅH så glad jag blev av att läsa detta inlägg, du låter SÅÅÅÅ glad och jag riktigt känner hur taggad du är 😀 Hoppas det blir bra och lever upp till dina förväntningar! <3

  1. Emma

   Hihi 🙂 Jag är verkligen glad och det känns ju härligt att det lyser igenom 🙂 Jag hoppas också det! Tack Emelie <3

 4. kajsa

  Åhh lycka!! Det kommer bli så bra!!
  Ska också gå en mindfulness kurs så fort det dyker upp nån här hemma 🙂 Kram på dig!!!

  1. Emma

   Ja jag tror också att det kommer bli himla bra! Ser så mycket fram emot det och hoppas att det dyker upp något som du kan haka på där hemma också! Stor kram

stats