Emma Barremyr

GOD MORGON TORSDAG!

God morgon vänner ♥

Idag tog jag mig en liten sovmorgon, och jag sitter fortfarande i soffan och myser med kaffekoppen i högsta hugg! Åh, jag älskar verkligen lugna morgnar med lite tid för mig själv såhär.

Egentligen tillåter jag inte mig själv att jobba från soffan, utan mitt arbete vid datorn ska enbart ske från kontoret på övervåningen. Jag försöker helt enkelt att inte blanda ihop jobb och hem alltför mycket, men just idag var det så mysigt att sitta här så jag tillåter mig att blogga från frukostsoffan idag! Ett litet undantag sådär ibland är ju helt okej!

I vanliga fall yogar jag på Yogainstitutet varje tisdag- och torsdagsmorgon, men den här veckan är det sportlov här i Karlstad och därmed ingen yoga.  Jag har inte lyckats få till yogan här hemma än och jag känner direkt i kroppen hur mycket jag saknar det. Jag blir liksom orolig i själen, trött och tankspridd, och jag förstår inte varför jag inte gör yogan här hemma? Varför är det så svårt att få till det? Nu ska jag därför ta tag i mig själv och prioritera en timmes yoga innan jag sätter igång med dagens jobb som kommer bestå av upplägg till nya PT-onlineklienter samt planering av PT-timmar, som kommer ske här hemifrån!

Frukosten blev ingen mindre än två smarriga mackor på ekologiskt glutenfritt bröd med stekt ägg och kaviar samt jordgubbsmarmelad och chevre. Mina två svagheter just nu! Och så en stor kaffekopp! Åh, en ljuvlig start på dagen ♥

IMG_3397IMG_3396 IMG_3400

 

Hur har ni startat eran torsdag? ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Vilken härlig morgon!
    Kan sakna den där lugna stunden som jag vanligtvis njuter av under helgmorgnar. Å andra sidan är det kanske just därför man njuter av dem – för att de är lite mera sällsynta.
    I morgon blir det yoga för både mig och lillasyster på morgonen innan jobb och skola. Brukar försöka att komma iväg 1-2 gånger/vecka och det är verkligen en underbar start på dagen eller en skön nedvarvning efter en arbetsdag.
    Hoppas att du haft/har en fortsatt fin torsdag!
    Kram

    1. Emma

      Jag förstår att du saknar det, men njuter alldeles extra på helgen! Att starta dagen med yta lät ju inte så dumt det heller. En fin present att ge till sig själv sådär mitt i veckan 🙂 Ha en underbar helg! Kram

  2. kajsa

    Helt klart perfekta starten! Supermysigt =)
    Jag åt mitt glutenfria bröd med ägg och keso yummi..
    Fortsätter dagen med en löptur innan en lång jobbhelg!!

    Ha en fin torsdag Emma! Kram

    1. Emma

      Ja verkligen! Lät inte som en dum start för din del heller Kajsa! Ditt glutenfria bröd såg supersmaskigt ut! Hoppas du får en underbar jobbhelg! STOR KRAM <3

stats