emmabarremyr

Emma Barremyr

En underbar skidpremiär

God morgon mina sötnosar ♥

Jag har vaknat med en grym träningsvärk idag – så underbart! I helgen har jag nämligen ÄNTLIGEN fått köra mina första skidpass för i år. Åååh, som jag hade längtat!

I lördags klämde vi en mil i Valberget uppe i Torsby. Det blev tre varv på elljusbanan som kan vara en utav de jobbigare banorna en kan åka. Branta backar uppför och nedför gjorde att det blev ett naturligt intervallpass med hög puls uppför och lite vila nedför. Vädret var helt fantastiskt och jag försökte att njuta lite mellan pulstopparna, även om fokus mest låg på att peppa mig själv och tänka positivt eftersom det var så jobbigt.

Igår åkte jag, mamma och Pelle till Rabakkoberg där vi gav oss ut på en helt underbar tur längs milen som bjöd på jättefina spår i natursnö. För mig och mamma som åkte klassiskt var spåren perfekta, men för Pelle som hade tänkt skejta var det sämre. Han fick istället ett skönt stakpass, hehe!

Fästet var perfekt, glidet bra och till skillnad från lördagens pass blev turen uppe på Rabakkoberg ett riktigt njutarpass! Åh, så ljuvlig 

2IMG_0337 IMG_0333 IMG_0332 IMG_0331

 

Vädret var helt fantastiskt i helgen och att få vara ute såna här dagar är något av det bästa jag vet! Tystnaden, solens strålar, vårvinterkänslorna, mötet med naturen, rörelseglädje och endorfiner, tiden här och nu. Ja, alldeles magiskt är vad det är!

 

Hur har eran helg varit?

 

PS. Vinnarna i tävlingen där ni kunde vinna en burk Glutenzym är nu utsedda, det blev Linn, Sofia, Sofia, Michelle och Emma som vann en varsin burk, och ni är kontaktade via mail. DS.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sabina

    Hej! Jag går igenom en jättetuff tid i livet nu då jag håller på att avsluta med min partner. Jag vill bara säga till dig att din blogg och dina bilder gör mig så himla glad och varm i magen. Jag kollar runt på bloglovin och kommer in på alla möjliga bloggar och tyvärr väcker alla bara en tung prestationsångest-lik känsla hos mig för tillfället. Men inte din! Din sprider energi och genuin glädje! Du ger mig hopp på att det kommer ljusna för mig så småningom, och att jag kommer njuta precis lika mycket av skidpremiärer och frukostar som du gör, för det är sån jag egentligen är. Jag måste bara inse att det fungerar lika bra att njuta med vänner och familj som med en partner, kanske rent utav bättre om han innerst inne inte är så lik mig i intressen. TACK. Ha en kanonhelg! Kram

    1. Emma

      Åh, styrkekramar till dig! Jag lovar att livet kommer bli bättre snart och du gör dig själv en tjänst om du försöker fokusera på det som är positivt just nu och klamra dig fast vid det <3 Livet går upp och ner och vi alla har det tufft då och då, men det är bra att du kan se att det finns en ljusare framtid. Jag lovar att den kommer! Blir JÄTTE-glad av att du får en sån härlig känsla här hos mig! TACK snälla för din kommentar! Massa kramar <3

stats