emmabarremyr

Emma Barremyr

Veckans matsedel vecka 9

Hej vänner ♥

Vi har varit i Torsby hela helgen och i bilen hem igår satt jag och planerade veckans mat och skrev en handlingslista, och sedan stoppade vi till vid Ica Maxi och storhandlade inför veckan!

Som vanligt har jag planerat in några nya rätter rätter tillsammans med några favoriter i repris! Den här veckan ser jag fram mot att få göra egna vårrullar, vilket jag längtat efter ända sedan vi var i Thailand. Högrevburgare och skirat smör är också två saker jag velat testa länge och som står på veckans lista (inte tillsammans dock, hehe). På torsdag drar jag och Pelle tillsammans med några vänner igång en omgång av Halv åtta hos mig som sedan pågår några veckor framöver. Den här veckan börjar vi hos Josefin och Andreas och tjohooo vad roligt det ska bli!

 

Veckans matsedel vecka 9:

Måndag: Spenatbiffar med halloumi och myntasås

Tisdag: Tomat- och kokossoppa med lax och röda linser

Onsdag: Ugnsbakad torsk, skirat smör, potatis och gröna ärtor

Torsdag: Halv åtta hos Josefin och Andreas

Fredag: kycklingtacos

Lördag: Vegetariska vårrullar med jordnötssås

Söndag: Högrevsburgare i hembakat bröd

 

IMG_5872-701x467IMG_1598IMG_9412

 

Njut och ha en fin vecka 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovisa

    På jakt efter blogginspiration hamnade jag här. Jag vet att det är ganska vanligt men fick en kick att göra liknande som du med veckans meny. Kul inslag i bloggen! 🙂

stats