Emma Barremyr

Fredagslistan

God morgon mina solstrålar ♥

I höstas hakade jag på en fredagslista och jag tänkte att det kunde vara dags för en uppdatering av den nu! När jag skrev den sist hade vi precis flyttat in i huset och vi hade en riktig drömresa som jag såg fram emot att planera!

Nu ser listan istället ut såhär!

 

> Bäst i veckan hittills?

Att ljuset kommit tillbaka och att det påtagligt märks om eftermiddagarna och morgnarna! Alltså ljuset – det gör mig så lycklig!!!

 

> Sämst i veckan hittills?

Att jag fått ont i min höft (läs nedan)!

 

> Där har jag ont

I höger höft! Jag och Pelle var ute och sprang ett lugnt distanspass i måndags och jag fick en plötslig smärta i höften som inte gått över än. Har tid hos ortopeden på måndag då jag även ska kolla upp mina domningar i benen.

 

> Det tänker jag mycket på

Att jag vill ha en katt, och inte vilken katt som helst – jag vill ha en helig birma! Längtar så in i bängen efter en kompis som håller mig sällskap när jag är hemma och jobbar. Just nu finns tyvärr inte möjligheten till en katt, men jag hoppas att det inte dröjer alltför länge!

 

> Det klär jag mig i

Hehe, i träningskläder som vanligt! Jag kom precis in från en promenad och är nu redo för att jobba i gymmet resten av dagen!

 

> Nästa vecka ser jag fram emot

Åh nästa vecka kommer äntligen Beatrice hem till Karlstad på besök och vi har en frukostdejt inplanerad på tisdag. På torsdag kommer min barndomskompis Ida och hennes kille hit på middag och på lördag vaknas det 50-årskalas för mamsen! Mycket roligt som händer nästa vecka alltså 😀

 

> Det dricker jag

Svenskt vatten är något jag njuter av väldigt mycket för tillfället då jag verkligen saknade det under resan! Är så sjukt tacksam för vårt goda vatten här i Sverige!

 

> Idag händer detta

Fredagen började med en frukostdejt och morgonpromenad med min vän Lisa. Nu ska jag fortsätta dagen med att beta av PT-kunder i gymmet. Jag checkar ut från jobbet vid 16.00 och sätter mig sedan i bilen tillsammans med syrran och åker upp till Torsby för en myshelg hos mamma och pappa!

 

> Och på lördag det här

Sovmorgon, långfrukost och ett skidpass, fika hos farmor och farfar och sedan middag med familjen är vad som är planerat än så länge. En bra lördag i sin enkelhet ♥

 

> Söndagen tillbringas så

Kanske mera skidor (inte bestämt än) innan vi åker hem till Karlstad för att handla och fixa inför veckan. Söndagskvällen är fortfarande oplanerad, och så får den bli!

 

> Och mest av allt önskar jag detta

Precis som förra gången önskar jag såklart att det var fred på jorden att det inte fanns någon ondska i världen och att alla människor fick må bra. Men jag önskar mig också en katt väldigt mycket, och en resa att se fram emot, hehe!

 

IMG_9648

 

Tips på enkelt fredagsgodis!

GUDOMLIGA JORDNÖTSFUDGE

 

Happy Friday!!!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Härliga vännen, vilken rolig lista! Ser så mycket fram emot tills vi ses och så hoppas jag självklart också att ni snart är med katt så du får fint sällskap där hemma, hihi! Massa kramar <3

stats