Emma Barremyr

Fredagslistan

Hej vänner ♥

 

Sara skickade vidare en fredagslista som jag nappade på direkt! Till skillnad från hennes vecka så har min vecka gått galet fort. Jag förstår inte vart tiden tar vägen?

Det är skönt med helg iallafall och känns riktigt roligt att kicka igång den med en fredagslista! Nappar du också på listan? Glöm då inte berätta det i en kommentar så att jag kan gå in och kika på din lista!

 

> Bäst i veckan hittills?

Självklart är det att vi fått flytta in i huset. Det är det bästa som hänt på evigheter! Jag känner mig helt euforisk som faktiskt får bo här nu och trivs fantastiskt bra redan efter bara några dagar!

 

> Sämst i veckan hittills?

Att jag känt mig energilös och trött. Som jag redan nämnt har flytten slitit hårt och jag känner mig inte återhämtad från dessa intensiva veckor än. Hatar att känna mig såhär orkeslös och trött!

 

> Där har jag ont

Ingenstans just nu!

 

> Det tänker jag mycket på

Att det snart är dags att börja planera nästa drömresa. I mitten på december åker vi till Thailand med min familj där vi kommer fira jul och nyår tillsammans. Sen åker jag och Pelle vidare till Nya Zeeland i januari för att bila runt en månad. Har resan mycket i tankarna just nu och planerar för fullt! Om exakt tre månader åker vi!

 

> Det klär jag mig i

Hela veckan har jag haft träningskläder på mig från morgon till kväll, vilket jag förmodligen kommer fortsätta att ha även i helgen. Träningskläder är bästa myskläderna och eftersom hela helgen ska bestå av mys, och säker ett och annat träningspass kommer jag fortsätta bära träningskläder.

 

> Nästa vecka ser jag fram emot

Att schemat ser lugnare ut än vad det gjort de senaste veckorna! Än så länge ser schemat luftigt ut och det känns otroligt skönt. Oplanerad tid är viktigt för mig i emellanåt. Det känns härligt att ha tid till att kunna vara spontan och göra sånt jag känner för i stunden. Dock längtar jag otroligt mycket efter mina yoga-/ meditationstimmar som återkommer varje vecka!

 

> Det dricker jag

Kaffe med mjölk, vatten, smooties, havremjök och Noa Relaxation typ.

 

> Idag händer detta

Jag har jobbat tidig morgon/ förmiddag i gymmet med PT-kunder och storhandlat. Så fort Pelle kommer från jobbet ska vi gå en långpromenad i skogen. När vi kommer hem ska vi tappa upp ett bad, tända massa ljus, lyssna å mysmusik och njuta av varandra och en varsin smoothie i badkaret. Sen ska vi inviga grillen och kaminen, äta och fredagsmysa i soffan framför Idol. Klassiskt fredagsmys helt enkelt!

 

> Och på lördag det här

Har inte planerat så mycket mer än sovmorgon och en lugn och härligt frukost i soffan. Om vädret är fint kanske vi pysslar lite i trädgården, är ute i skogen eller går ner till vattnet. Är vädret dåligt pysslar vi nog istället inomhus och plöjer någon serie.

 

> Söndagen tillbringas så

Då ska vi fixa det sista i lägenheten och tömma förrådet som vi inte fick med oss förra veckan. På måndag lämnar vi ifrån oss nycklarna och sen är det byebye lägenheten för alltid!

 

> Och mest av allt önskar jag detta

Precis som Sara önskar jag såklart att det var fred på jorden att det inte fanns någon ondska i världen och att alla människor fick må bra. Sen önskar jag mig en vacker vandringsdag till fjälls i höst med en stor sol som kan fylla mig med energi! Ska försöka få till en helg i stugan i Idre framöver, för det skulle jag verkligen behöva!

 

IMG_8000

 

 

Massa fredagskramar / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Håller verkligen med! Träningskläder är något av det mysigaste man kan ha på sig! 🙂 Alla kläder borde vara gjorde i funktionsmaterial! 😀

stats