Emma Barremyr

Pizza på Tutto Bene

Hej vänner ♥

Jag glömde ju alldeles bort att berätta för er om PIZZAN på Tutto Bene!

Tutto Bene är en av Christchurch mest populära restauranger som serverar helt underbar italiensk mat, och att kliva in genom deras dörrar är som att kliva in i Italien för en stund. Vi satt länge och studerade menyn, men det var näst intill omöjligt att ta ett beslut. Pizzorna lockade något helt otroligt, likaså pasta carbonaran och den vegetariska risotton med pumpa, ärtor, mascarpone och pinjenötter! Alltså åååh!

Det som också var bra var att det fanns många olika vegetariska/ veganska alternativ, samt att de även kunde göra rätterna gluten- och mejerifria.

Jag var helt överlycklig med andra ord!

Efter mycket om och men bestämde jag mig ändå TILL SLUT för att jag ville ha en pizza och valde då den med rökt lax, napolisås, kapris och mozzarella! Och till det en gingerbeer, mmmmmh!

IMG_2826 IMG_2824 IMG_2827

 

Behöver jag säga mer än att den var helt ljuvlig?

Jag skulle ABSOLUT kunna tänka mig att gå dit och äta en pizza igen, hehe!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats