Emma Barremyr

Vill du jobba med träning och hälsa?

Hej vänner ♥

För två år sedan hade jag ett fint samarbete med utbildningsföretaget AFPT (Akademin för personlig träning Sverige), och nu kör vi igång igen! 

1 april 2016 startar AFPT nämligen en PT-utbildning här på Sats i Karlstad. Utbildningen kommer hållas under 10 helger totalt och pågår varannan helg fram till oktober med uppehåll några helger under sommaren. Genom att utbildningen enbart hålls på helger gör att den blir lätt att kombinera med annat jobb eller utbildning, vilket jag själv tycker är kanon! Att den dessutom inte är så intensiv gör att man har långt tid på sig att träna och lära in grunderna.

Är du intresserad av att jobba med träning och hälsa? Då kan jag varmt rekommendera AFPT:s utbildningar som i dagsläget är Norges största utbildare inom PT. Jag är själv insatt i branschen och vet vad de står för och hur de jobbar. De marknadsför sig med att utbilda marknadens bästa PT och utbildar även sina PT:s i marknadsföring och sälg, samt hur man går tillväga för att starta eget företag, vilket är väldigt viktigt för en PT som vill lyckas!

Den 15:e februarikl 19.00 – 20.00 kommer en kostnadsfri liten sneakpeak äga rum på Sats Färjestad här i Karlstad och du som är intresserad av yrket som PT bör absolut ta dig tid för att komma dit och inspireras!

I och med vårt samarbete har du som läsare hos mig 5% rabatt på alla AFPT:s utbildningar. Är du intresserad av att gå den som startar i Karlstad 1 april anger du bara koden ”EMMA16” i kommentarsfältet när du anmäler dig så får du 5% rabatt!

MG_AFPT-Bergen_140125_0402015-03-08 13.10.50MG_AFPT-Bergen_140125_037IAA_8063

 

Här kan du läsa om hur det är att arbeta som PT!

Här tipsar jag om hur du gör för att lyckas med ett jobb inom träningsbranschen!

 

Inlägget presenteras i samarbete med AFPT.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hejhej!
    Låter intressant att jobba med som PT eller något inom hälsa och träning då jag är väldigt intresserad av det. Dock bor jag i Norrland och ska kanske börja plugga i Stockholm till hösten och tänkte om du vet ifall det kommer komma någon utbildning lite senare än 1 April? : )

    För övrigt har jag följt din blogg ett bra tag nu och tycker den är väldigt trevlig och inspirerande.

    Mvh Johanna

    1. Emma

      Det kommer komma fler utbildningar på andra orter inom kort, så håll utkik så håller jag er uppdaterade på bloggen 🙂 Blir glad av dina fina ord om bloggen! TACK <3

stats