emmabarremyr

Emma Barremyr

Mina känslor just nu!

God morgon ♥

Åh, underbara fredag! 

Känslorna bubblar inom mig och jag sitter här i soffan och försöker få ner några vettiga ord, men det blir mest bara trams av det hela. Det känns overkligt att vi var i Nya Zeeland för bara en vecka sen. Vi har landat hemma i vardagen där allt bara flyter på som vanligt och resan känns mest som en avlägsen dröm just nu. Veckan har gått så otroligt fort och jag undrar som vanligt vart tiden tar vägen?

Trots den surrealistiska känslan börjar ändå resan och alla upplevelser sjunka in. Det tar lite tid, och jag är så oändligt tacksam för allt vi fått vara med om och uppleva! Någonting har hänt inom mig som jag inte riktigt kan sätta ord på. Jag upplever ett inre lugn som jag aldrig tidigare känt, och kärleken till livet och allt vad det innebär är större än någonsin! Ja ni hör – flummiga känslor helt enkelt, så vi lämnar det för en stund tills jag själv vet vad jag pratar om!

Igår orkade vi hålla oss vakna ända till halv nio, och idag sov vi till halv fem, så nu börjar det ordna upp sig lite med jetlagen för oss! Jag menar, att vakna halv fem känns ju helt okej jämfört med att vakna vid två, tre på natten, hehe!

Hur mår ni mina söta vänner ?

IMG_1094

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Hej, ville bara säga att jag läser din blogg ofta, men är dålig på att kommentera. ♥
  För att göra en lång historia kort så fick jag typ 1 diabetes för flera år sedan.

  Nu är jag 25 år, och har gått upp över 35kg i och med sjukdomen och depression.

  Ställde mig på vågen för 2 veckor sedan, och den visade 111kg. Det var då jag bestämde mig.
  Nu har jag gått 2,5 veckor helt utan tillsatt socker, och din blogg är en stooor inspirationskälla. ♥

  Så, ville typ bara säga, tack, och så. Fortsätt äga skiten ur alla andra fitnessbloggar!

  1. Emma

   Alltså din kommentar <3 Tack! Den värmer och gör mig så himla glad! Vilken KÄMPE du är, jag är såååå imponerad av dig och hejar på dig i din resa! Du äger din kropp och ditt liv, kom ihåg det! Stor kram <3

 2. Karin Fitness & Hälsa

  Vad underbart det låter med alla dina bubblande känslor!
  Jag brukar vara likadan, att jag upplever en resa nästan mer efter att jag har kommit hem och allt har fått sjunka in lite.

  Ha en underbar dag! Kram

  1. Emma

   Ja verkligen! Det konstiga är att det känns så overkligt såhär efteråt 🙂 Hoppas du får en fin dag du med! Kram

stats