emmabarremyr

Emma Barremyr

Sista dagen i husbilen!

God morgon vänner ♥

Sista dagen ute med husbilen blev inte alls som vi hade tänkt oss. Igår eftermiddag drog nämligen ett rejält regnoväder in över hela Canterbury och det har därför regnat något helt galet idag. Vi vaknade tidigt i morse till regnsmatter och ingen av oss kände sig då speciellt sugen på någon vandringstur. Ska man vandra i berg ska det finnas en mening med det, och meningen för oss är att få se storslagna vyer och vackra landskap. Det kan jag säga att vi inte skulle ha fått se idag, eftersom det var grått så långt ögat kunde nå. Bergskedjan vi sov vid inatt såg vi inte skymten av tyvärr!

Så, i morse gjorde vi det enkelt för oss och åkte direkt till Christchurch. Vi parkerade husbilen vid en holiday camp utanför stan i närheten av där vi ska lämna av den imorgon och har mest tillbringat dagen inomhus. Jag har ritat lite, lagat mat i två omgångar och så har vi sett på Notting Hill (det finns lyckligtvis filmer som man kan låna på campingen). Nu under eftermiddagen har vi packat ihop våra väskor och förberett det mesta till imorgon så att vi bara behöver klä på oss och äta frukost innan vi drar iväg.

Middagen blev ett ihopplock av det som fanns kvar i kyl och skafferi efter våra veckor i husbilen. Ett par tonfiskburkar, pasta, en ostbit, lite yoghurt, nötter och grönsaker kommer man långt med minsann! Det blev jättegott!

Nu ska vi fortsätta att titta på film medan regnet smattrar vidare. Vi har varit och lånat Sagan om Ringen (känns som det är dags att se den nu när vi varit på så många inspelningsplatser) och poppat popcorn. Så nu ska vi bara njuta av kvällen och mysa ner oss i soffan!

Tjohoo!

IMG_2725IMG_2734IMG_2739IMG_2743IMG_2749IMG_2754

 

Salladen som vi åt till middag är otroligt enkel att göra, och går att variera utefter smak och tyckte. Vill man inte ha pasta kan man t.ex. ta ris eller quinoa, nötterna går att variera och likaså grönsakerna. Gå på din egen smak helt enkel och justera mängderna utefter hur många personer som ska äta.

Vi bladande:

 • Pasta
 • Cocktailtomater
 • Riven morot
 • Gurka
 • Macadamianötter
 • Grekisk yoghurt
 • Fetaost

Salladen funkar som tillbehör till det mesta!

 

Hoppas ni får en fin onsdag!

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Minna

  Vilken smidig sallad, lät himla gott! Var länge sedan jag åt macadamianötter, kan tänka mig att det smakar riktigt bra i en sallad! 🙂

  1. Emma

   Ja det är otroligt smidigt att slänga ihop sallader av detta slag 🙂 Gott och enkelt! Och macadamianötterna i kan jag verkligen rekommendera!

stats