emmabarremyr

Emma Barremyr

Komplimanger till oss själv skapar välmående

Hej ♥

Det här med att ge oss själva komplimanger är något jag känner att vi behöver prata mer om!

För att ta hand om och vara snälla mot oss själva är det viktigaste uppdraget vi har här i livet. För om vi inte själva gör det, vem ska då göra det?

Vi skapar själva våra förutsättningar för att må bra, och att ta hand om och vara snäll mot sig själv är liksom en grundpelare i det hela. Våga vara din egen vän, och ta hand om dig som om du vore din egen vän! Visst vet du precis hur du skulle göra? Svårare än så behöver det inte vara!

Tyvärr är det alltför många som tittar på sig själv i spegeln med hat i blicken, trycker ner och tänker elaka saker om det vi ser. Det är inte okej att vara så elak mot någon annan, så varför skulle det vara okej att vara så elak mot sig själv? Det är inte okej, och det finns ingen människa i världen som är värd att få höra dessa saker, så om ni känner er träffade ska ni lyssna noga nu!

Ni kan påverka ert mående genom att påverka era egna tankar. Idag vill jag uppmuntra er till att ge er själva en komplimang, eller varför inte flera?! Är det svårt kan du börja med en. När du står framför spegeln vill jag att du tittar dig själv i ögonen och ler till den fina människan du ser framför dig. Ge henne/ honom en komplimang och ta med dig känslan det ger dig ut till dagen du har framför dig!

Du är precis lika värdefull och viktig som alla andra ♥

happy-quotes-happiness-11

 

Vad säger du till dig själv? Hur vill du känna dig idag?

Du har möjlighet att påverka, så varför inte ge dig själv den möjligheten?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Jag har faktiskt börjat med att köra på detta med “3 snälla saker om dagen”, och det gör jag oftast på morgonen. Dvs, 3 saker jag tycker om med mig själv – kan vara alltifrån egenskaper till att jag lyckats håla blommorna vid liv (hehe). Iallafall så tycker jag att det bidrar med en härlig känsla på morgonen, som jag tar med mig resten av dagen. Tips!

  & för övrigt så himla bra att du påminner om vikten av att se det positiva hos sig själv. Kram!

 2. ISA

  Jag har börjat skriva ner 3 bra saker med dagen varje kväll, känner det är bra första steg. Tror tankarna påverkar såå mycket så detta är viktigt!! kram fino!

 3. Amalia

  Det är helt sant det du skriver. Inget är väl egentligen viktigare än att älska sig själv o känna att man duger. Jag är tyvärr väldigt självkritisk och säger ofta nedvärderande saker till mig själv, men det får vara slut på det nu för nu är det dags att börja lära mig att tycka om min kropp och tacka den istället för att hata den ☺

  Önskar dig en superfin dag!
  Stor kram till dig.

  1. Emma

   Blir lite ledsen över dina första rader, men blir glad över att du vill ändra på det! Ta hand om dig själv kära du! Massa kärlek <3

stats