Emma Barremyr

Mount John Walkway

God morgon på er ♥

Åh, vad jag hoppas att ni vaknat upp utsövda, att ni bjuder er själva på en god och mysig söndagsfrukost samt att ni tar hand om er och gör sånt som får er att må bra resten av dagen! Njut av söndagen mina vänner ♥

Vi har spenderat våran söndag med att vandra Mount John Walkway, vilket förmodligen är den mest populära vandringen här i Tekapo. Leden tar ungefär 2-3 timmar och går runt berget längs med sjön, sedan upp till toppen och ner tillbaka på andra sidan berget. Det kryllar av kaniner som skuttar runt bland buskarna och på toppen ligger ett café med en fantastisk 360-gradig utsikt över landskapet runtomkring. Det är ganska så idylliskt med andra ord!

Vi passade på att ta en kaffepaus på toppen och njöt av en varsin cappuccino. Bergen i nordväst bjöd på ett häftigt skådespel då vi såg hur ovädret rörde sig över topparna. Det är helt otroligt hur fort oväder rör sig och hur det kan skifta snabbt uppe bland bergen. Vi trodde inte att vi skulle klara oss länge utan regn, men av någon anledning har solen skinit nästan hela dagen, vilket vi är både glada och tacksamma för!

IMG_2626IMG_2628IMG_2630IMG_2638IMG_2642IMG_2651IMG_2653

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pauline Schneberger

  Hey! Jag har blivit så sjukt inspirerad av att läsa om dina vandringar, så jag vill själv börja vandra! Kan inte du skriva ett inlägg om vad man ska tänka på när man börjar vandra? Skulle också vara kul med ett inlägg om din resa, om vad ni fick tänka på innan ni åkte, budgeten ni hade och hur mycket allt gick på sen! Har själv blivit sugen på en sån resa nu, men har aldrig rest förut så kan va bra att veta vad man ska tänka på! Är verkligen sjukt imponerad av dig, ditt liv och din blogg! 🙂

  1. Emma

   Gud så roligt att höra att det inspirerat dig! Jag tar till mig dina önskemål och fixar ett sånt inlägg när jag är på hemmaplan igen nästa vecka 🙂 Tack för att du läser! KRAM

  1. Emma

   Haha, tycker också det känns som vi varit på resande fot i en evighet nu 🙂 Men sammanlagt är vi borta i lite mer än sex veckor, och vi flyger faktiskt hem nu på lördag 🙂 Jag ser fram emot att komma hem, även om resan varit heeelt fantastiskt!

stats