Emma Barremyr

Söndag i Queenstown

God morgon ♥

Många av er har nog precis vaknat, men för oss här på andra sidan jorden är det ju snart läggdags (iallafall för oss kvällströtta, hehe). Tidsskillnaden är ju hela tolv timmar mellan Nya Zeeland och Sverige, så medan vår söndag snart över, ska ni precis börja eran! Hoppas ni gör något bra av den och att ni tar hand om er själva ♥

Efter några ganska intensiva dagar med mycket resande kände vi för en lugn första dag här i Queenstown. Söndagen har bjudit på solsken och vi har passat på att tvätta alla smutskläder som nu hänger på tork utanför husbilen. Förmiddagen ägnade vi åt en kort löptur i Queenstown Garden och sen köpte vi lunch på Fergburgervärldens godaste hamburgare om du frågar mig, och ett måste när man är i Queenstown. Den otroligt långa kön som alltid är på utsidan av restaurangen skvallrar om att deras burgare är riktigt poppis och något man inte får missa! Dessutom finns glutenfria bröd för den som önskar, och det uppskattar ju jag.

Vi tog med oss våra burgare ner till stranden där vi satt i solskenet och åt med utsikt över sjön och bergen! Alltså det här platsen är så galet underbar och maten smakade såklart extra bra med den utsikten ♥

Sen fortsatte vi med en promenad upp till toppen av gondolen. Det var en brant led som tog oss ungefär 40 minuter att gå, innan vi till slut nådde toppen. Man kan såklart åka gondolen upp, men vi kände för att spara de pengarna till något annat och tog oss istället an leden till fots. Ganska så jobbigt med tanke på hur brant det var, men väl värt det när vi väl kom upp! För vilken utsikt vi möttes av, alltså WOW!!!

IMG_2310IMG_2309 2 IMG_2325 IMG_2323IMG_2331

Ja Queenstown är så otroligt vackert och jag försöker verkligen njuta av tiden här och nu, samt suga in alla underbara känslor som bubblar i mig. Är så otroligt tacksam som får göra den här resan och ser med spänning fram emot de kommande dagarna på den här vackra platsen ♥

Nu har vi precis fått i oss middagen och ska ta en sista promenad för dagen ner till byn för att titta på människor, äta glass och njuta av sommarkvällen!

Hoppas att ni får en fantastisk dag mina sötnosar!

Massa kramar / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Hoppas att du hade en underbar födelsedag där borta! 🙂 <3 Det är så himla kul och inspirerande att läsa dessa reseinlägg och se alla fantastiska bilder från Nya Zeeland! Kram <3

stats