Emma Barremyr

Hot water beach

Hej vänner ♥

I morse åkte vi till hot water beach, en vacker strand belägen sydöst om Whitianga som ligger på östkusten där vi befunnit oss de senaste dagarna. Varför stranden kallas hot water beach är på grund av det varma vattnet som finns under sanden. Tydligen kan man gräva gropar vid lågvatten och på så vis göra sina egna varma källor. Så jäkla coolt ju!

Nu var det tyvärr inte lika häftigt som vi trott. Jag vet inte varför, men vattnet var inte varmt nu när vi var där, och dessutom var det sååå himla mycket folk att det helt tappade sin tjusning. Tyvärr är det väl så det är när det kommer till turistattraktioner. Vi testade att doppa fötterna i flera som ”pooler” som människorna där höll på att skapa, men det var ungefär lika kallt som i havet, och det var inte varmt kan jag lova.

Så vi struntade i att gräva en egen pool, och tog istället en promenad längs den fina stranden. Sanden var till skillnad mot vattnet väldigt varm, så vi satte oss ner en stund och njöt av stunden. Vågornas dån, vinden i ansiktet, den varma sanden mot huden och solens strålar som till slut tittade fram på oss.

Det var en bra meditationsplats, och lätt att vara i nuet ♥

IMG_1701IMG_1697IMG_1634 IMG_1624IMG_1635IMG_1651IMG_1691IMG_1688IMG_1660IMG_1687IMG_1653

 

Nu har vi kört vidare söderöver och imorgon ska vi ÄNTLIGEN få hjälp med avloppen så att vattnet förhoppningsvis rinner undan i fortsättningen och vi kan använda vattnet som tänkt 🙂

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Ja verkligen! Det var roligt att se, men vi hade inte en chans att testa att gräva själv eftersom det var så fullt 🙁

stats