Emma Barremyr

Äventyr i Coromandel

Hej vänner ♥

Ja visst är det ett äventyr vi är ute på! Äventyr utan dess like!

De senaste dagarna har varit lite småjobbiga med tanke på allt som krånglat med husbilen sedan vi kom till Coromandel. Det tog nästan ett dygn att få en ny startmotor och under den tiden lovade även företaget som vi hyrt husbilen av att fixa avloppen (som det är totalstopp i). Nu – nästan tre dygn senare kvarstår problemet och alla fördelar som faktiskt var anledningen till varför vi valde att hyra just en husbil (lätt att kunna duscha, gå på toaletten, laga mat o.s.v.) fungerar inte. Nu vill de att vi ska anpassa våran resrutt utefter var de har sina bilmekaniker (för att vi ska få avloppen fixade), vilket känns sådär kul. Ursäkta bitterheten, men det är okej att få vara det ibland också…Vi har betalat mycket pengar för det här och ska faktiskt inte behöva ägna resan till att ”reparera” deras bil. Hade de varit smarta och serviceinriktade hade de kört upp en ny husbil till oss istället för att ta massa tid från vår resa.

Eftersom vi blev stående i Coromandel hela dagen igår (vilket inte var planen) bestämde vi oss för att hyra cyklar för att se oss omkring lite. Vi trampade bort till Long Bay där vi ställde av cyklarna för att gå en led som vi blivit rekommenderade. Leden hette Long Bay Walk och snirklade sig längs klipporna och genom en grön skog med JÄTTETRÄD. En otroligt vacker led!

När vi kom tillbaka till stranden dukade vi upp lunch i form av glutenfria wraps, avokado, keso, basilika och rökt kyckling. Det smakade alldeles underbart efter den fina vandringsturen!

IMG_1603IMG_1589 IMG_1592IMG_1575 IMG_1597IMG_1582IMG_1587IMG_1586IMG_1598IMG_1601

 Mina kläder kommer från min samarbetspartner Röhnisch!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Men vad tråkigt och riktigt dåligt skött av företaget.. Hoppas det ordnar upp sig! <3 Ni verkar iallafall göra det bästa av situationen och det behöver inte bli helt fel det heller 🙂 Kram!

    1. Emma

      Ja fruktansvärt tråkigt, men nu äntligen har det ordnat sig och vi kan fortsätta att njuta av resan! Tack för att du tänkte på oss! Kram

stats