Emma Barremyr

Gott Nytt År!

IMG_1225

Hej vänner ♥

Jag kikar in för att önska er ett gott nytt år, och jag hoppas att ni alla har en underbar nyårsafton!

Här i Bangkok är det helt galet, och även om jag är här för tredje gången har jag aldrig varit med om något liknande! Det är så mycket människor, ljud, rörelse, trafik, dofter och nya intryck att jag blir alldeles trött. Samtidigt älskar jag det eftersom det är Thailand. Så är det bara. Men det märks att det händer något stort idag, jag gissar att nyårsfirandet här kommer vara något alldeles extra och jag ser så mycket fram emot kvällen!

Eftersom jag varit här tidigare har jag ganska bra koll på Bangkok. Igår tog jag med familjen till Khao San Road där vi åt middag och gick runt och kikade.Jag fullkomligt älskar den gatan! Sen tog vi båten ner längs floden och sedan sky train tillbaka in till centrala Bangkok där vi bor.

Idag har vi varit vid Grand Palace samt gott i de stora shoppingcentren – MBK och Siam Paragon. Nu väntar kvällens nyårsfirande med en 7-rätters middag på 57:e våningen i en skyskrapa!

Hoppas ni mår bra och tar hand om er ♥

Stor kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Minna

    Jag har länge varit sugen på att resa i Asien och till Australien/Nya Zeeland efter studenten, att få följa med på din resa inspirerar mig till 110% och det är riktigt roligt!!

stats