Emma Barremyr

Sista kvällen på Koh Chang

Hej vänner ♥

Alltså dagarna här på Koh Chang har varit helt underbara! Lata dagar med mycket sol, bad och vila, men även lite träning nu på slutet när energin börjat komma tillbaka. Den senaste veckan har bestått av härliga strandpromenader och x antal kilometer i poolen, samt en och annan gymnastisk övning när rastlösheten krupit i kroppen! Det har varit himla skönt att få bryta av den vanliga träningen på gymmet samt löpningen med något annat, som simning och härliga promenader på stranden.

Jag kommer sakna dagarna här på Koh Chang så himla mycket, men nu ska vi iväg på nya äventyr! Några dagar med bland annat nyårsfirande i Bangkok står på tur och sen på lördag bär det av till Nya Zeeland. Det känns helt galet och overkligt!

Sista solnedgången på Koh Chang såg jag och Pelle från en gunga på stranden. Episkt och så fantastiskt vackert!

Vid halv sju hade vi bokat bord på vår favoritrestaurang – Little Sunshine Restaurant för middag. Personalen är helt underbar där och maten så otroligt god. Det blir ofta fel i våra beställningar eftersom deras engelska är så dålig, men vi skrattar alltid och har så kul med personalen där att vi hela tiden går tillbaka. Igår blev det vårrullar till förrätt och en underbar pineapple fried rice with chicken till varmrätt. Till det drack jag värdens godaste mangoshake!

Underbar middag och ett underbart avslut på underbara dagar!

IMG_1251IMG_1278IMG_1287IMG_1294IMG_1298IMG_1300

 

Vad har ni för er hemma i Sverige?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Åh men GUD så härligt! Följer dig på instagram, och har blivit såå sugen på att resa efter alla bilder du lagt ut.. hoppas du har det riktigt bra! Kram!

    1. Emma

      Hihi, jag kan nästan förstå det 🙂 Hoppas du kommer iväg på en resa du drömmer om i framtiden 🙂 Tack för att du tänker på oss! Kram

stats