Emma Barremyr

Breakfast on the beach

IMG_0750IMG_0805IMG_1189IMG_1192IMG_1194 IMG_1201

God morgon från stranden ♥

Det är sista dagen för oss här på Koh Chang idag och det känns lite vemodigt. Som jag älskar denna underbara ö! Vi njuter av en vacker morgon och har precis ätit frukost på restaurangen som ligger vid strandkanten där vi bor efter ett härligt morgondopp i havet.

Frukosten bestod idag av äggröra, ananasshake och cappuccino.

En finfin start på sista dagen här och nu ska jag lägga mig i solstolen och läsa klart min bok. Alltså Jojo Moyes, älskar hennes böcker! Just nu läser jag Arvet efter dig, som är fortsättningen på Livet efter dig (som är det bästa boken jag någonsin läst). Boktips om ni vill ha något att läsa under jullovet!

Ha en underbar tisdag mina vänner ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Underbart!
    Om ganska exakt en vecka sitter jag själv på en tropisk strand och äter frukost. Oh, vad jag längtar nu när mörkret och kylan utanför fönstret gör sig påmind.
    Ha det fortsatt fint!
    Kram <3

stats