Emma Barremyr

Ett sista hej från Bangkok

Hej vänner ♥

Dagarna i Bangkok har flugit förbi i en rasande fart och nu är våra dagar i Thailand över för den här gången. Det känns alldeles overkligt, men samtidigt har jag ett enormt pirr i magen inför det som väntar! Ikväll går flyget vidare mot Auckland och framför oss har vi en månad i husbil på Nya Zeeland. En dröm vi haft sedan länge som går i uppfyllelse!

Nyår här i Bangkok var en magisk historia och är en upplevelse jag sent kommer glömma! Jag ska berätta mer om kvällen i ett annat inlägg när jag har lite mer tid. Nu ska jag kila iväg på en sista massage och lunch innan vi ska bege oss ut till flygplatsen!

Så länge bjuder jag på några snapshots från gårdagen då vi hängde på Khao San Road, åt massamann curry till middag (min favorit) och från morgonens frukost.

IMG_1321IMG_1324IMG_1325IMG_1431IMG_1426 IMG_1429IMG_1422IMG_1413IMG_1412IMG_1419

 

Vet ni vad jag kommer sakna mest med Thailand?

Maten, frukterna och allt ätbart här! Det är svårslaget och kommer få mig att längta tillbaka i all evighet!

 

Njut av lördagen mina vänner ♥

 

Kram / emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Hihi, ja så är det faktiskt! Påminner mig om att vara i nuet ofta och ta vara på denna fina resa! Tänker på er där hemma och skickar över lite solkramar! Kram

stats