Emma Barremyr

Tips på Nyårsmeny

Hej mina underbara ♥

Hur mår ni?

Nu är julen över och NYÅR närmar sig med dunder och brak och det är dags att börja klura på en nyårsmeny! Förra året firade vi nyår på Loka brunn och då såg det ut såhär! Den menyn kan vara den bästa någonsin!

I år kommer vi fira nyår i en skyskrapa i Bangkok och det vankas en sjurätters middag med familjen. Vi får se om den slår förra årets meny? Det kan bli svårt, men samtidigt så älskar jag ju thailändsk mat 🙂

Visst är det härligt att gå ut och äta på nyår, men det kan vara minst lika mysigt att laga mat hemma i lugn och ro, vilket jag oftast föredrar själv. För er som ser fram emot en nyårskväll hemma kommer här tips på en trerätters från mig!

Enkla rätter, men som ändå är väldigt goda!

 

IMG_5639-701x467

 

Förrätt:

TUNNBRÖDSPIZZA!

 IMG_6887-980x653

 

Varmrätt:

HÖGREV I RÖDVINSSÅS!

 

IMG_5248-701x467-980x652

 

Efterrätt:

BAKAD CHOKLAD MED SALT KOLAGLASS!

 

Ps. Tips på en vegetarisk meny kommer också!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats