Emma Barremyr

Into the jungle

Ciao ♥

Idag har vi varit ute i regnskogen och vandrat tillsammans med en grym guide, men det var tyvärr den värsta vandringen jag gjort. I början var leden bra och fin, men sedan gick vi in i en snårskog som var så tät och full av ormar, spindlar, MYGG och andra äckliga kryp att det enda jag ville var att komma därifrån. Myggen bet mig och jag var så rädd och obekväm att jag till och med glömde bort att fota. Jag kanske låter negativ, men är det något jag inte gillar så är det täta snåriga skogar med mycket kryp. Dessutom var det otroligt varmt och fuktigt i regnskogen vilket gjorde myggen väldigt glada när vi kom svettiga och härliga. Hehe, jag visste inte riktigt vad jag gav mig in på!

Till slut kom vi fram till ett litet vattenfall, och då kändes det bättre. Vi fick bada och kyla av oss lite vilket var så otroligt skönt, och sen var det inte mycket vandring kvar. Vi gick förbi elefantcampen där vi gosa med elefanterna och mata dem med bananer. Åh, vilka underbara djur de är – så livfulla och härliga! Jag älskar deras snälla ögon!

Vi avslutade vandringsturen med lunch på restaurangen Blues-Blues som låg så mysigt ute i djungeln. Jag åt Paneng curry med kyckling, vilket är en stark curryrätt som bränner i munnen, men som är så god! Jag har sagt det förut, men jag säger det igen – jag äskar maten här!

Eftermiddagen fortsatte sedan i viloläge vid havet och sen åkte vi in till White Sand Beach och köpte middag från gatan. Vårrullar, grillade kycklinglår, sticky rice, grillad majs, kokospannkakor, vindruvor, ananas och bananer. Massa gott helt enkelt som vi tog med oss tillbaka till huset där vi suttit ute och ätit och njutit hela kvällen.

Bra söndag ♥

IMG_1125IMG_1130IMG_1132IMG_1131IMG_1139IMG_1143IMG_1147IMG_1159IMG_1163IMG_1164

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats