Emma Barremyr

Lördag på White Sand Beach

IMG_1014IMG_1018 IMG_1023 IMG_1052 IMG_1028IMG_1110IMG_1054IMG_1041IMG_1090IMG_1082IMG_1124

 

Vi har spenderat våran lördag på White Sand Beach. Jag och Pelle var uppe tidigare än de andra och bestämde oss därför för att ta en promenad dit, medan de andra skulle komma senare med taxi. Vägen dit snirklade sig över berget, och blev det en svettig tur med mycket uppför (och sen nedför) i morgonsolen, men var trots det en härlig start på dagen!

Väl framme var ett dopp i havet och frukost på stranden alldeles underbart! Jag beställde in en mangoshake, yoghurt med färsk frukt och müsli, omelett och kaffe. All färsk frukt är så himla underbar här och jag får aldrig nog! Och tack vare glutenzym kan jag äta mat med gluten, som t.ex. müsli utan problem.

Förmiddagen bjöd på extremt högvatten med tanke på fullmånen och stranden var då nästan obefintlig. Frampå eftermiddagen drog sig vattnet tillbaka och stranden kom även den tillbaka. Under dagen har vi badat massor, legat på madrassen ute på havet, läst och bara njutit av solen och värmen. All den här vilan är så välbehövlig och välkommen för min del!

Vi har även sett apor, ätit vårrullar till lunch, druckit kokosvatten, ätit pyttesmå satsumas och lyssnat till musiken som spelats på stranden. Jag älskar allt med Thailand och njuter verkligen av att vara här! Känslan är obeskrivlig och ni som varit i Thailand förstår nog vad jag menar!

När solen var på väg ner i havet gick vi ut på gatan och köpte middag som vi sedan tog med oss tillbaka till stranden. Det blev en picknickmiddag med grillade kycklinglår, bananpannkaka, fruktshakes och bananchips. Det är sånt man gör i Thailand när solen går ner, och som jag älskar det!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats