emmabarremyr

Emma Barremyr

Veckans matsedel vecka 49

Hej mina söta vänner ♥

Nu är det dags för lite matplanering och middagssnack!

Det har varit ett par veckor som vi inte haft någon riktig planering när det kommit till maten då vi varit ute och ätit, varit bortbjudna och helt enkelt inte orkat bry oss om någon planering. Ibland får det vara så helt enkelt!

Den här veckan är matplaneringen tillbaka, och det är egentligen bara lördag som vi ska upp till Sunne och äta middag med Pelles familj. Det blir lite julfirande med dem och om det blir julmat eller inte vet jag faktiskt inte?! Oavsett så blir det svärmors mat, och det ser jag fram emot! Resten av veckan väntas flera goda favoriter i repris. Idag står det dock laxburgare på menyn och det är ett nytt påhitt jag blivit sugen på att testa. Recept kommer såklart!

 

Veckans meny ser ut såhär:

Måndag: laxburgare med hjortronsås och sötpotatisstripes

Tisdag: halloumi och tomatkokt ris

Onsdag: stuvande makaroner och köttbullar

Torsdag: strömmingsflundra och mos

Fredag: kycklingtacos

Lördag: middag hos Pelles föräldrar

Söndag: vegetarisk paj med spenat, fetaost, oliver och tomat

 

IMG_0143IMG_7108IMG_9096IMG_9083IMG_9412IMG_8994

 

 

Vad står på era middagsmenyer i veckan?

 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Jag åt köttbullar, potatis, brunsås & lingonsylt idag, på tisdag ska jag käka rödbetsbiffar med gröna linser/fetaost och en limeyoghurt, onsdag blir det renskavspaj, torsdag rester & på fredag för jag besök av heela familjen, så då hittar jag på något gott med dem.

    .. Pajen längst ner i inlägget måste jag för övrigt testa! 😀

    1. Emma

      Åh, gott! Köttbullar och potatis är en riktig goding 🙂 Låter som du har en smarrig vecka framför dig! Kul med familjen på besök 🙂 Hoppas veckan blir fin och att du tar dig tid att testa pajen (den är faktiskt väldigt god, hihi). Kram

stats