emmabarremyr

Emma Barremyr

Adventskalendern 2015

Hej mina söta vänner ♥

Wow, på söndag är det alltså FÖRTA ADVENT! 

Hur mysigt?

Jag älskar julen och allt som hör till, men det känns helt galet det redan är första advent faktiskt. Tycker inte ni det? Den här hösten har gått snabbare än någonsin, vilket känns lite snopet. Men samtidigt känns det underbart att julen är så nära! Eftersom jag och min familj är bortresta över jul i år kommer vi ägna första advent till att “fira jul” med farmor, farfar och morfar. Vi ska äta julbord på Sahlströmsgården i Torsby och jag ser så mycket fram emot det!

Men nu var det inte det jag skulle prata om, utan min ADVENTSKALENDER jag kommer ha på bloggen i år! Jag har haft det tidigare och eftersom det varit så uppskattat kör vi i år igen!

Varje söndag fram till jul kommer ni kunna vara med och tävla om grymt fina priser! Det är jag själv som kontaktat företagen och sett ut de fina priserna, och därför känns det såklart extra roligt att få hålla dessa tävlingar!

 

PT by Emma adventskaldenser 2015

 

Adventskalendern 2015 presenteras i samarbete med Helhetshälsa, Piggabutiken, Röhnisch och Biolac!

 

Jag hoppas att ni alla kommer vilja vara med och tävla och påminner er därför om att kika in på söndag då första tävlingen publiceras vid 9.00. 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Så roligt!
    Som “vuxen” kan man sakna en adventskalender att se fram emot att få öppna. Här kommer dock någonting mycket bättre!

    1. Emma

      Ja ellerhur! Det var ju det bästa med att vara liten, julkalendern <3 Hoppas kunna liva upp eran december på så vis 🙂

stats